Hivatalosan is bejelentették a Stranger Things 4. évadának érkezését

Hónapok óta tartó találgatásoknak vetett véget a Stranger Things készítőinek csapata, mert annak ellenére, hogy a sorozat rajongói tudni vélték, lesz folytatás, hivatalos sosem erősítették meg a hírt, mindeddig. Szeptember 30-ig bírta magában tartani a Netflix, hogy sikerült megállapodni a Duffer Brothers-sel, és egy izgalmas részletet is elárult a 4. évadról.

A bejelentés kapcsán közzétettek egy rövid kedvcsináló videót, benne egy meglepő üzenettel, ami arra utal, hogy már nem Hawkins lesz a helyszín. Egyes feltételezések szerint ez akár azt is jelentheti, hogy Oroszország nagyobb szeletet szakít magának. Ugyanezt támaszthatja alá, hogy az előző évad végén (SPOILER következik) több kedvenc karakterünk elhagyta a települést.

A készítők egyelőre nem fedték fel, mikor számíthatunk a 4. évad érkezésére; ha szerencsénk van, akár már jövőre megjelenhet a Netflix műsortárában, de pesszimistább becslések szerint simán előfordulhat, hogy 2021 előtt nem fog elkészülni. A Duffer testvérek valószínűleg elképzelhetetlenül nagy összeget szakítanak a megállapodással, de megdolgoznak a pénzükért; nekik (is) köszönhető, hogy a sorozat 6 Emmy-díjat és több mint 30 jelölést gyűjtött be a sorozatok rangos megmérettetésein.

Mit gondoltok, tényleg esélyes, hogy Oroszországban folytatódnak a hawkinsi fiatalok kalandjai?