Decemberben nálunk koncertezik a Deep Purple!

Az ikonikus Deep Purple zenekart gyakran nevezik a heavy metal és a modern hard rock úttörőjének, bár eredetileg progresszív rockot játszottak, és csak az 1970-es években eveztek zeneileg keményebb, mélyebb vizekre. Decemberben a Budapest Aréna színpadán láthatjuk őket!

A Led Zeppelinnel és a Black Sabbath-tal együtt okkal nevezték őket a brit hard rock és heavy metal szentségtelen hármasának az 1970-es évek elején. Eddigi pályafutásuk alatt számtalan rock és metál zenekart inspiráltak, köztük van a Metallica, Judas Priest, Queen, Aerosmith, Van Halen, Alice in Chains, Pantera, Bon Jovi, Rush, Motörhead, és sok más, újhullámos brit heavy metal együttes, mint például az Iron Maiden vagy a Def Leppard.

Deep Purple, Budapest Aréna, 2019

A Deep Purple 1975-ben a világ leghangosabb zenekaraként íródott be a Guinness Rekordok Könyvébe, hála egy 1972-es londoni fellépésnek. Világszerte több mint 100 millió példányban keltek el lemezeik, 2016-ban meghívást kaptak a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, és egy kisebb szüneten kívül (1976-1984) együtt zenélnek, és eszméletlenül sokat turnéznak szerte a világban.

A legendás banda december 9-én legújabb showjával érkezik fővárosunkba; a Budapest Arénában tartott koncertre jegyek most még elérhetők a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon! Sokáig fogja emlegetni az élményt, aki ott lesz. Ne maradj le!