Top 7 szabadtéri program, mielőtt beköszönt az ősz

Mielőtt a borús, kötött pulcsis őszi napok elé néznénk, élvezzük ki a csodálatos napsütést és a melengető napsugarakat! Hét szabadtéri programot, köztük gyermek- és kutyabarát opciókat gyűjtöttünk össze!

Augusztus 30 és szeptember 1 között a Szentendrei Iparművészeti Vásáron a helyed! Több mint 25 helyi kitelepülő kézzel készült, egyedi termékei, ajándéktárgyak és egyedi kiegészítők között szemezgethetsz a szabad ég alatt.

Minden lehetőséged meglesz a stílusos nyárzárásra, ha augusztus 31-én délután 6-ig megnézed magadnak a Szimpla Kutya Viszlát nyár nevű színes forgatagát. Négylábúakat is sok szeretettel várnak, kimondottan számukra készített csecsebecsékkel. A belépés ingyenes!

Ha nem akadály, hogy a szabadtéri program kimozdít a fővárosból, irány Zebegény! Szeptember 14-15-én szemétmentes, színes programra számíthatsz a sárkányfesztiválon, amelyet idén közösségi finanszírozással valósítanak meg.

Sok budapesti álmainak megtestesülése, azaz a kert a város központjában sem lehetetlen vállalkozás. Ezt támasztja alá a kiskertpiac, amelyet immár rendszeresen megrendeznek. Légy ott szeptember 15-én, vasárnap!

Szeptember közepén a Piacok Napja forgatja fel az Erzsébet teret, ami ezúttal hatalmas alkalmi piactérré válik. Egyedi designer cuccok, retro kiegészítők és dekorációs tárgyak várják, hogy lecsapj rájuk a város szívében.

Szeptember 15-e bővelkedik a programokban, az Aranyhegyi úton például faültetésen vehetsz részt az Ébresztő! Faültetés nevű programnak köszönhetően. A fát ültetők egyedi, névre szóló plakettel jelezhetik, melyik fát köszönheti nekik a felnövő nemzedék.

blank

Fontolgatod, hogy radikálisan változtatsz az életmódodon? Inspirálódj Újbudán, a Feneketlen tónál, ahol szeptember 22-én minden a sportról, a helyes táplálkozásról, és a mentális egészségről szól!