Megérkezett J.Lo fura című új filmjének előzetese

Eljött a nap, amire férfiak ezrei vártak, (szinkronizálva) elérhető a hamarosan mozikba kerülő Hustlers előzetese!

Szélhámos rúdtáncost alakít legújabb filmjében a gyönyörű Jennifer Lopez. Az eredeti címén Hustlers, magyarul a A Wall Street pillangói címet kapta (magánvélemény: néha komolyan nem értjük, kire bízzák ezeket a fordításokat, de ennél azért lehetett volna jobb), és szeptember 26-án tartják a hazai bemutatót.

Jessica Pressler 2015-ben megjelent, nagy port kavart cikkében mutatta be Rosie, a gyönyörű, szexi, és éles eszű táncosnő történetét, aki aprólékos részletességgel tervezte meg a Hustler sztriptízklubban megfordult Wall Street-i ügyfelei kirablását. Lorene Scafaria forgatókönyvíró-rendező (Míg a világ vége el nem választ, Dalok ismerkedéshez) ebből a lebilincselő botránysztoriból készítette el hihetetlenül izgalmas, szexi, és fordulatos krimijét olyan fantasztikus színészekkel, énekesekkel a főszerepekben, mint Jennifer Lopez, Julia Stiles, Cardi B, Lizzo, Constance Wu, Keke Palmer, és Lili Reinhart.

A filmet Jennifer Lopez producerként is jegyzi, Will Ferrel, és az Oscar-díjas Adam McKay (Alelnök, A nagy dobás) mellett.