Vadiúj, 9 pontja van az IMDb-n és szupernépszerű, mi az?

Amennyi sorozat mostanában napvilágot lát, nem egyszerű kiválasztani a megnézésre legérdemesebbet. Inspiráció után kutatva az IMDb oldalára kattintottunk, és lám, rátaláltunk a The Boys c. szériára, amit az egekig magasztal, aki csak él és mozog.

Mivel érhette el, hogy a filmes adatbázis toplistájának élére tört? Az Amazon Prime-on futó, július 26-án debütált sorozat főszereplői szuperhősök, de nem ám a jól megszokott fajtából. Imádnak szerepelni, elvakítja őket a hírnév, és ha hibáznak, inkább eltussolják, mint hogy vállalnák érte a felelősséget. Az emberek és a világ megmentése csupán egy mellékállás nekik, és mivel rengetegen vannak, a szupererő már csak névlegesen számít kiváltságnak.

The Boys (Facebook)

A sorozat anti-szuperhősei (ha megnézed, érteni fogod a szóválasztást) már az első részben olyan helyzetekbe kerülnek, amelyek mintha Harvey Weinstein piszkos fantáziájából pattantak volna ki. Ezek a szereplők nem fogják belopni magukat a szívedbe, ezt garantáljuk. A jó és a rossz egyensúlya miatt természetesen a The Boys stábjában is találunk szimpatikus karaktereket, nekik viszont földöntúli képességek nélkül kell felvenniük a kesztyűt céljaik eléréséért.

Első benyomásra minden karakter a Marvel-filmekből megismertek olcsó koppintásának tűnhet, a sztori viszont egészen más utakra visz. Már forog a második évad! Megérdemli a 9 pontot? Nézd meg, és döntsd el magad!