Készülj a legjobb helyen a Sziget kifutójára!

A zenei fesztiválokon évről évre egyre nagyobb szerepet kap az öltözködés, mert mindenkiben ég a vágy hogy megmutassa egyedi, alkalomra kreált szettjét.

Aki év közben elfelejtett nyitott szemmel járni és egyenként beszerezni az outfit különböző darabjait, most akár egy helyen letudhatja a bevásárlást. De mégis, mire kell figyelni, hogyan válaszd ki a fesztiválhoz leginkább illő ruhákat, kiegészítőket?

A divat te vagy, rólad szól, és úgy játszol el vele, ahogy akarsz. A legfontosabb, hogy a saját stílusodnak megfelelő darabokból indulj ki, így tuti, hogy magabiztosnak érzed majd magad bennük. Akár az egyedi, vintage felé húz a szíved, akár a legújabb divat szerinti tételekre vadászol, egy gondolat legyen előtted: Dress to express, azaz fő az önkifejezés!

Mivel a Szputnyik koncepciója a régi és az új harmonikus ötvözésén alapul, a romantikus vintage és a provokatív, modern stílus egyaránt képviselteti magát a választékban. A fővárosi divat színterén kiemelt helyet vívott ki magának, hiszen mintát és fazont tekintve minden fellelhető ott, ami csak kellhet egy menő szetthez.

A szabadság érzetét nyújtó, kreativitást sugalló ruhákhoz megfizethető áron hozzá lehet jutni. Válogatott termékeik között jól kombinálható, új designer, és vintage darabok sorakoznak a vállfákon, a városban két helyen. A divatkalandorok és a kezdő önkifejezők paradicsomában örök klasszikusnak számító szépségek között hazai és nemzetközi márkák is fellelhetőek, úgy, mint a Fjallraven, a Toms, a Paez és a Dr. Martens. Továbbá mozifilmek, állatok ihlette grafikákkal és idézetekkel feldobott pólókból sincs hiány.

Mutasd meg a világnak az öltözködéseden át, hogy ki vagy! Ha beszereztél már pár jó cuccot, de úgy érzed, valami hiányzik még a nyári gardróbodból, lelj rá a Szputnyikban!