Minden eddiginél merészebb videót forgatott Cardi B

A nemrég debütált felvétel sokakat megbotránkoztatott. 

Cardi B, a Bronx-i rapperlány 2016-ban jelentette meg Gangsta Bitch Music Vol. 1 című mixtape-jét, de az igazi áttörést a „Bodak Yellow”, azaz a háromszoros platina-minősítést elért felvétele hozta meg számára.

Az 567 millió YouTube nézettségű bombasláger 1988 óta az első olyan dal női előadótól, mely 5 egymást követő hétig vezette a Billboard Hot 100 slágerlistát. A vad előadó csillaga jelenleg fényesebb, mint bármelyik másik sztáré a műfajban, amit egyértelműen bizonyít, hogy ő lett az első női rapper, akinek egyszerre 5 slágere szerepelt a R&B/Hip-Hop toplistákon. A Grammy-díjjal is jutalmazott amerikai előadó eddig olyan szupersztárokkal készített közös trackeket, mint A$AP Rocky, Bruno Mars vagy Nicki Minaj.

Tavaly megjelent első nagylemeze, az „Invasion of Privacy” már a debütálás napján elérte az arany minősítést. Márciusban látott napvilágot Bruno Marssal közös bombasztikus slágere, a „Please Me” mely azóta is töretlen sikerrel hódítja a világot, következő dala a „Press” pedig ismét nagy érdeklődésre számíthat, ezúttal viszont elsősorban a hozzá készült botrányos kisfilm miatt.

A Megneoton weboldalán további információkat olvashatsz Cardi B-ről.