Veszprémbe csábít az Oliva Étterem és Hotel

Fenséges ízek és páratlan kényelem, kell ennél több? 

Az Oliva Étterem és Hotel Veszprém egy nevezetes pontján, a Buhim utcában található, egészen közel a völgyhöz, melynek alján a Séd kanyarog.

Az épületben a 80-as években működő Pusztai Étterem az akkori Veszprém művészvilágának kedvelt helye volt. Kerthelyiségének fehérre meszelt falai között a város ügyvédei, és a helyi színház színészei nagy szeretettel töltötték szabadidejüket.

Az Oliva Étterem és Hotel nyitása óta szerencsére ez a nemes hagyomány a város határain túlmutatóan is folytatódott. Az ország minden pontjáról érkező, az étteremben megfordult közéleti, művész, illetve borász figurákról pedig jelenleg is számos kép díszíti a középső terem falát.

Étterem

Az étterem több mint 250 éves boltívei között mintegy 70 vendég tud helyet foglalni, a kerthelyiségben pedig akár 90 fő is kényelmesen elfér. Itt a főszezonban esténként jazz, latin és klasszikus élő zene hallgatható, ami tökéletes aláfestésül szolgálhat a vacsorához. Kiemelt alkalmakkor pedig még exkluzív koncerteket is élvezhetnek az Oliva látogatói.

Az étlapon a mediterrán konyha erősen érvényesíti hatását, de hagyományos gasztronómiai fogások közül is van lehetőség válogatni.

Hotel

A szálloda belsőépítészete, színvilága, kacskaringós lépcsői, valamint a szobák elhelyezkedése szintén mediterrán hangulatot idéznek. A családias hangulatú pihenőrészlegben találunk kültéri melegvizes jakuzzit, finn szaunát, élményzuhanyt és frissítődézsát, de különböző egészségmegőrző, illetve gyógyulást és feltöltődést elősegítő masszázsokkal és kezelésekkel is várják a vendégeket.

blank