Két világsztár egy bombasztikus kollaborációban

Napokon belül debütál Ed Sheeran vadonatúj albuma, melyről a brit szupersztár újabb slágergyanús szerzeményt mutatott meg a rajongóknak. 

Egészen biztosan kijelenthetjük, hogy a „No 6. Collaborations” az idei év legjobban várt lemeze. A hamarosan debütáló mixtape 22 közreműködő előadóval összesen 15 tracket tartalmaz majd. Az anyagon Ed Sheeran olyan fantasztikus alkotókkal dolgozott együtt, mint a Grammy-díjas Cardi B, Skrillex és Eminem, de egy 50 Centtel közös dalt is hallhatunk a július 12-én megjelenő kiadványon.

A zeneipar meghatározó alakjait felsorakoztató gyűjtemény két alapkövét már megismerhette a közönség. A kanadai szupersztárral, Justin Bieberrel közös „I Don’t Care” pár hét alatt 300 milliós hallgatottságot generált Spotify-on, míg a Chance the Rapper és PnB Rock hangjával fémjelzett „Cross Me” egy hónap alatt mintegy 75 milliós lejátszásnál jár.

A legfrissebb single közreműködője Khalid, aki az utóbbi években igazi szupersztárrá nőtte ki magát világszerte a „Better” vagy éppen a „Young Dumb & Broke” című slágereivel.

A két egyedülálló tehetség közöse, a „Beautiful People” igazi kuriózum. Hallgasd meg te is!

További információt a hamarosan érkező albumról a Magneoton weboldalán találsz!