A legmenőbb nyári diákmunkák

A végeláthatatlannak tűnő vizsgaidőszak után egyből a legnagyobb nyári dilemmáinkkal kell szembenéznünk: szeretnénk végre pihenni, sütkérezni a napon és nem azon agyalni, hogy vajon mi vár ránk a következő félévben. Viszont éppen a nyári hónapokban van a legtöbb időnk összeszedni annyi pénzt, ami akár az egész következő félévben fedezheti a hajnalig tartó koncertek és a zh-k utáni iszogatások költségeit is.

diákmunka

Ezért fontos, hogy olyan rugalmas diákmunkát találj a nyárra, ami megadja számodra a vágyott egyensúlyt a szórakozás és a dolgosan töltött napok között. Segítünk!

Dolgozz a medence mellett!

Válassz olyan munkahelyet, ahol egész nap vízközelben lehetsz, és a műszak lejárta után nem kell messzire menni ahhoz, hogy csobbanhass egyet a strandon! Budapest legszebb fürdőiben rengeteg munkakörből választhatsz, az úszómestertől kezdve a hostess munkákon át egészen a kertészkedésig.

Fejleszd a nyelvtudásod és szárnyalj!

Ha lenyűgöz a repterek izgalmas hangulata, imádod kamatoztatni a nyelvtudásod, esetleg éppen nyelvvizsgára készülsz, dolgozz idén nyáron a reptéren hostként vagy hostessként. Itt már heti pár nap munkával is szépen megtömheted a zsebeidet!

Ugorj fejest az éjszakai életbe!

Ha igazi partyarc vagy, testhezálló munka lehet számodra egy barback pozíció Budapest legfelkapottabb szórakozóhelyein. Ismerd meg Budapest legbulisabb arcait, és keress pénzt az őszi hónapokra! A legjobb rész pedig a műszak után kezdődik…

Népszerű nyári diákmunka a pultozás

A legmenőbb nyári munkákat megtalálod az Y generáció Iskolaszövetkezetnél!