A legjobb borok mellett szuper koncertek is várnak a Rosalián

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Rosalia borfesztivál a Városligetben. Egy korábbi írásunkban már bemutattuk a legjelentősebb kiállító pincészeteket, ezúttal pedig a koncertkínálatból szemezgettünk.

Aurevoir (május 31. 18:30)

2015 tavaszán indult útjára a hét zsámbéki srác ethno-beat zenekara, mely néhány napja az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában is bemutatkozhatott. Az Aurevoir az angolszász beat-folk és a Kárpát-medence népzenéjének jegyeit hordozza magán.

Mary Popkids (május 31. 20:30)

Az első Nagyszínpad! tehetségmutató megnyerése óta a Mary Popkids zenekarnak bérelt helye van a hazai fesztiválokon. Koncertjeik garantáltan minden vendéget felvidítanak, így a Rosalián kötelező meghallgatni őket!

Bágyi Balázs New Quartet feat. Pocsai Kriszta (június 1. 16:00)

A Magyar Jazz Szövetség elnökének formációja is tiszteletét teszi a fesztiválon, ahol ezúttal egy igazi díva, Pocsai Kriszta áll majd a mikrofon mögött.

Peet Project (június 1. 18:00)

A nemzetközi zenei piacot is meghódító Peet Projekt elhozza a pop és jazz elemekkel ötvözött funkyt a Városligetbe. Dalaikban a hegedű is fontos szerepet játszik, így egy igazán különleges csemegének számítanak.

Animal Cannibals (június 1. 20:30)

Az ország legismertebb, idén 30 éves (!) rapcsapata töretlenül szárnyal a hazai zenei színtéren, és sorra gyártja fülbemászó slágereit. Qka MC és Ricsipi egyenesen a Yozsefvárosból érkezik és hatalmas bulit ígér!

Parno Graszt (június 2. 18:00)

Az 1987-ben alapított családi zenekar autentikus roma zenéjével mozgatja majd meg a Rosalia közönségét a zárónapon, így biztos, hogy minden résztvevő nagy mosollyal az arcán hagyja el a Városligetet.

Ha kíváncsi vagy a borkínálatra is: