Az újonnan megnyílt Cafe Marcello a második kerületben várja a kávé ínyenceit, Salvadorban szüretelt arabica kávékülönlegességekkel.
A kávé egyik legkiválóbb termőhelye Salvador, egy apró közép-amerikai ország, amely magaslati tájainak, mérsékelt éghajlatának, kristálytiszta vizeinek és vulkanikus talajának köszönhetően ad otthont a világ egyik legmegbízhatóbb, kiemelkedő minőségű kávéjának.
A termőhely jellegzetességei jól észrevehetően visszaköszönnek egy csésze kávé ízvilágában. A jó kávé alapfeltétele a kávécsírák számára ideális talaj és mikroklíma, továbbá fontos, hogy a farm lehetőleg 1000 méter felett helyezkedjen el. Számos ilyen feltételekkel rendelkező, magaslati vidéken található családi farm létezik Salvadorban, ahol a kávétermelés gyökerei egészen az indiánokig vezethetők vissza. Egy ilyen farmról származó három arabica variánst hoz el Budapestre a Cafe Marcello, amit második kerületben nyílt üzletükben kóstolhatnak mostantól a kávé szerelmesei.