Végre megérkezett Tarantino új filmjének előzetese

Már azóta várjuk izgatottan Tarantino új filmjét, mióta tavaly nyáron elkezdtek róla pletykálni. A Volt egyszer egy Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) már csak a benne szereplő színészek miatt is kihagyhatatlan alkotás lesz. Most pedig végre az első előzetese is megérkezett! 

Brad Pitt és Leonardo DiCaprio például főszerepet játszanak a filmben, de a most nyilvánosságra hozott előzetesből végre a film hangulatából is megérezhetünk valamit.

A Volt egyszer egy Hollywoodot 2019. augusztus 9-én mutatják be az Egyesült Államokban, pontosan 50 évvel azután, hogy a Manson család meggyilkolta Roman Polanski feleségét, a terhes Sharon Tate színésznőt és barátait. Tarantino azt is elárulta a film kapcsán, hogy már  öt éve dolgozik a forgatókönyvön, és élete nagy részét Los Angelesnek azon a részén töltötte, ahol a gyilkosságok történtek. Már 1969-ben is ott élt, hétéves volt a bűntény idején.

DiCaprio a filmben egy tévés westernsorozat egykori sztárját, Brad Pitt pedig veterán kaszkadőrét alakítja. A két filmsztár első alkalommal szerepel együtt egy filmben. Tarantino nem hagyja ki a többi régi-új kedvencét sem, megjelenik a filmben Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russel, Tim Roth, Burt Reynolds és még sokan mások. Elképesztő sztárparádé lesz!