Júliusban jön a horror film 3. része
Hangolódj 3 érdekes ténnyel!

Pár hónap múlva a mozikban folytatódik a démoni baba története, és bár egyelőre túl sokat nem lehet tudni a Démonok között spinoff harmadik részéről, a címe valószínűleg nyílt titok.

A filmfanatikusok napokkal ezelőtt még csak feltételezték, hogy a teaserben megjelenő Annabelle Comes Home nem csupán előrevetíti, miről is lesz szó az újabb epizódban, hanem egyben annak címe lesz. Az iMDb-n szereplő rekord alapján igazuk van (ráadásul azóta hivatalosan is bejelentették), ott ugyanis már ezen a címen lehet rákeresni Gary Dauberman hamarosan mozikba kerülő horror filmjére, amelyben a korábban megismert Warren család életét kívánja felforgatni az agyonsminkelt, démonok által megszállt Annabelle.

Hangolódásként 3 érdekes tény

#1 Sterling Jerins helyett McKenna Grace bújik Judy Warrens bőrébe. #2 A korábbi, Annabelle – A teremtés c. rész 306,5 millió dollárt hozott a mozipénztáraknál világszerte, és a 2017-es év egyik legsikeresebb alkotásaként emlegették, már ami a bevételeit illeti. #3 Gary Dauberman most először mutatkozik be rendezőként, de nem új figura a Démonok között-filmek népes csapatában: forgatókönyvíróként jegyezni a korábbi két Annabelle filmet és Az apácát is. (Továbbá az Az c. horrort.)