A tányéron jazz és ellenállhatatlan ételek – Budapest Jazz Club

Képzeld el, ahogy egy hosszú nap után hátradőlsz egy kényelmes fotelben, miközben a háttérben dallamos jazz zene szól, hogy tompítsa a nap fáradalmait és új energiával töltsön fel. A Budapest Jazz Club nemcsak a legjobb jazzkoncertekről gondoskodik; ide egész nap érdemes betérni, hiszen egy minden ízlést kiszolgáló bisztrókonyhával is várnak.

A Budapest Jazz Clubba a nap bármely pontján érdemes betérni, hiszen a hely konyhája minden nap 11:30 és 15:30 között szűkített Á La Carte étlappal és napi menüvel is várja az arra tévedőeket. A Budapest Jazz Club ételkínálatában mindenki megtalálja a neki ízlő falatokat, hiszen a hamburgerektől a vadételeken át széles skálán mozognak a lehetőségek.

Ha pedig már rabul ejtett a jazz club konyhája, a Netpincér Go-val akár házhoz is rendelheted hétköznaponként az ebédedet, ha a közelben laksz.

Akkor is érdemes betérned a Budapest Jazz Clubba, ha csak egy kávét szeretnél meginni, ugyanis délelőtt 10 órától békebeli, múltidéző hangulatú kávézóban fogyaszthatod el a finom és élénkítő feketédet.

A club életében a főszerepet természetesen az éjszaka kapja, amikor változatos programokkal, fülbemászó jazzdallamokkal várják a vendégeket. A koncertek este 20 órától kezdődnek, míg az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Jam Session sorozat  hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton este 22 óra után kezdődik.

blank

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő utca 7