Két budapesti hely is bekerült Európa 50 legjobb hamburgerezője közé

A Big 7 Island utazási magazin összegyűjtötte Európa 50 legjobb hamburgerezőjét. Ciprustól kezdve Angliáig szinte Európa minden országából került az összeállításba egy-egy hely, így természetesen Magyarország sem maradhatott ki. Sőt, két gasztróhely is bekerült a TOP50-es listába. Hogy mely helyekről van szó? Mindjárt eláruljuk! 

A Big 7 Island 42. helyéig száguldott a Tuning Bar & Burger, amiről így írnak a honlapjukon:

A Tuning Bar & Burgerben egy csapatnyi srác dolgozik, akiknek szenvedélyük a  hamburger. Isteni finom steak burgert adnak, de a klasszikus sajtos-baconos burgerük is fantasztikus. Az ételeket fatálakon szolgálják fel, melyek akkorák, hogy lehet, nem is bírod az egészet megenni.

Természetesen az örömhírről a Tuning Bar & Burger nem hallatott a közösségi oldalán:

A másik listára felkerülő hamburgeres a Bamba Marha, ami egészen az 5. helyig jutott az 50es listán. A Big 7 Island véleménye szerint:

„A Bamba Marha Burger Bár nagyon ott van a feltétek tekintetében és rengeteg finomság közül lehet válogatni a menüjükről. Az adagok több, mint elegendőek, a sült krumplijukkal pedig teljessé teheted az étkezést.

A jó hírt a Bamba Marha is megosztotta a Facebook-oldalán:

Gratulálunk a Bamba Marhának, a szép eredményük tiszteletére ma mi is náluk ebédelünk!

Ha te is nagyon imádod a hamburgert, olvasd el a hamburgeres válogatásunkat, ahol a Bamba Marhán kívül még 8 isteni helyet ajánlunk!