9 hamburgeres, ahol érdemes lemondanod a fogyókúrás terveidről

Vajon létezik még a földön olyan étel, ami közismertebb és népszerűbb lenne a hamburgernél? Bármi is legyen a kérdésünkre a válasz, mi imádjuk a hamburgereket, és mindig örömmel kísérletezünk különböző hamburgerezőkkel. Hosszú listánkról most csak 9 helyet szedtünk össze, ahol mennyeien finom burgereket készítenek.

Johnny’s Bistro

Johnny’s Bistro 2012-ben indult, Diósdról. Azóta már Budát és Veszprémet is meghódította a családi étterem, ahová kizárólag úgy lehet érkezni, hogy elfelejtjük a kalóriák számolgatását, és átadjuk magunkat a teljes ízorgiának. A hamburgerek 120 grammos marhahúsból készülnek, de a bucikat csirkehússal is rendelheted. Mi a grillezett ananászos Blue Apple hamburgert imádjuk a legjobban! És a West Coastot. Meg a Santa Barbarát.

Black Cab Burger

Bár a hamburgerekről nem feltétlen Anglia jut az eszünkbe, a Black Cab Burger mégis erre asszociált az ételről. És jól is teszi, ugyanis egy csipetnyi britséggel fantasztikus burgereket készítenek nekünk, melyek még a kínzó másnaposság fájdalmainak enyhítésére is remek orvosságul szolgálnak.

TGI Friday

Térjünk vissza az Amerika-módira. A TGI Fridaynál értik a csíziót, és fantasztikus, kellemes fűszerezésű hamburgereket raknak eléd az asztalra. És ha már úgyis péntek van, illik leöblíteni a falatokat egy kis innivalóval is, mondjuk egy finom koktéllal, ugyanis a TGI Friday az italok terén is eléggé impozáns ajánlatokkal tud elcsábítani.

Hard Rock Cafe

A belváros szívében található Hard Rock Cafe elég sok mindennel támad egyszerre: nemcsak a hamburgereikkel, hanem Rock Shopjukkal, koktéljaikkal és édességeikkel is. Visszatérve listánk főszereplőjére, a hamburgerekre, a legkülönbözőbb ízű alternatívák közül válogathatsz, és valószínű,  hogy bármit is választasz az étlaptól, nem fogsz csalódottan távozni.

Bamba Marha

A városban három helyen is belefuthatsz a Bamba Marhába, ahol szintén ínycsiklandó ételeket tüntethetsz el. Itt a hangsúly a friss és válogatott alapanyagokon van, na meg az isteni szószokon, melyeket házilag készítenek el. Na és azok a különleges ízkombinációk! Ha még nem kóstoltad, muszáj bepótolnod a mulasztást!

Dallas Étterem

Ha számodra nemcsak az étel, de a környezet is fontos, akkor ajánljuk a Dallas Éttermet. Az étlapon minden megtalálható, ami az amerikai gasztronómiáról az eszünkbe juthat: hamburger (amit akár gluténmentes lisztből is elkészítenek, ha kéred), brownie, amerikai pite és palacsinta. Amiért azonban úgy gondoltuk, hogy muszáj a Dallasnak a listánkon szerepelnie, az az étterem berendezése, ugyanis itt minden pontosan úgy néz ki, mintha egy amerikai bárban lennénk.

Holy Cow

Teszünk egy kivételt, és felkerül a listánkra egy olyan hely is, ahol azok is igazán jól lakhatnak, akiknek fontos az egészséges táplálkozás. A Holy Cownak az az egyik vonzereje számunkra, hogy itt minden étel adalékanyag-mentes. Ha pedig mégis bűnözni támadna kedved, kóstold meg a kézműves pékáruikat is, megéri.

Goodbar

Azt szeretjük  Goodbarban, hogy teljesen más vár  ránk, ha reggel, délben, vagy este érkezünk ide, de finom hamburgerekre természetesen mindig számíthatunk. A reggelre szánt ételeik sem rosszak, este pedig a hamburger mellé egy-két koktélt is elfogyaszthatunk, sőt, jöhetünk akár csak iszogatni, sörözni is, a Goodbar mindegyik alternatívához kellemes helyszín.

Milagro American Grill

Zárjuk a sort egy pikáns, fűszeres ízeket felvonultató hellyel, a Milagro American Grillel. A hamburgerek hatalmasok és isteniek, a tortillájuk pedig a tökéletes ízű szószaiknak köszönhetően nyújt felejthetetlen élményt. Ide tényleg érdemes üres gyomorral érkezned, ugyanis ha egyszer leülsz a Milagro asztalához, a finomabbnál finomabb menüpontokat látván nehéz lesz abbahagynod az evést.