Hangolódjunk a Super Bowlra – Ezeket a számokat várjuk a Maroon 5-tól

Magyar idő szerint február 4-én, hétfőn hajnalban rendezik meg az 53. Super Bowlt az USA-ban. Az amerikai futball-bajnokság az egyik legnagyobb sportesemény a tengerentúlon, melynek félidejében mindig egy sztárfellépő szórakoztatja a közönséget. Tavaly például Justin Timerlake, előtte pedig Lady Gaga. Idén viszont egy fiúbanda bizonyíthat a focipálya közepén: a 2019-es Super Bowl fellépője a Maroon 5 lesz.

Az már hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy a Maroon 5 lép majd fel az idei Super Bowlon, nemrégiben pedig az is nyílt titok a rajongók számára, hogy a fiúbanda előtt P!nk és Rihanna is visszautasította a felkérést.

A bajnokságra meghívott zenészek általában meglepetés sztárvendégeket is felinvitálnak a színpadra. A Maroon 5 esetében mi Cardi B-re tennénk a voksunkat, mivel a rappernek és a bandának van is egy közös száma, mely elég szép helyezéseket ért el a nemzetközi slágerlistákon.

Hogy picit jobban ráhangolódjunk a nagy eseményre, lássuk, melyek a kedvenc számaink a Maroon 5-tól, melyeket reméljük, hogy a Super Bowlon is előadnak majd.

Girls Like You ft. Cardi B

She Will Be Loved

Sugar

This Summer’s Gonna Hurt Like A MotherF****r

Payphone

This Love

Maps

Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera