Ünnepi ajánlatok – Te tudod már, hol töltöd a szilvesztert?

Eljött az idő, amire sokan vártunk, szélsebesen közeledik az ünnepi időszak fénypontját jelentő szilveszter. Ugyan mindenki másként ünnepel, a lényeg, hogy szeretteink körében, kellemes környezetben tölthessük az óév utolsó napját. Ehhez adunk most néhány tippet.

Deák St. Kitchen

Búcsúztasd az óévet stílusosan, pezsgő hangulatban egy különleges gasztronómiai élménnyel a The Ritz-Carlton, Budapest éttermében, a Deák St. Kitchen-ben! Ünnepeld az év egyik legvidámabb napját egy elegáns és ínycsiklandozó ötfogásos vacsorával, melynek menüsorát a Deák St. Kitchen tehetséges séfjei csak erre az egy estére álmodtak meg. Az este során olyan izgalmas ételekkel fognak elkápráztatni, mint a tölgyfán füstölt pisztráng, a szarvasbélszín, a gyöngytyúk supreme vagy a matcha & fehér csokoládé mousse, könnyed élő jazz zene kíséretében.

Az este folyamán két ültetési lehetőséget biztosítanak, 18:00 és 21:00 órakor. Az élő jazz zenét 20:00 órától 23:00 óráig élvezheted, majd 23 órától a DJ veszi át a zenei stafétát és az egész világon legendává vált Studio 54, a diszkókorszak legfényesebb csillagának hangulatát varázsoljuk erre az egy estére az étterembe, a legmenőbb klub és kor leghíresebb dallamaival.

Halászbástya étterem

Ha jártál valaha a Budai Vár környékén, talán felfigyeltél már a Halászbástya étteremre, aminek a vendégei abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a kizárólag számukra fenntartott teraszról gyönyörködhetnek a csodás panorámában. A főváros egyik legnépszerűbb látványossága stílusos belső tereinek és különleges hangulatának, na meg kivételes konyhájának köszönhetően vívta ki a helyiek és a hazánkba látogató turisták elismerését. December 31-én fergeteges szilveszteri bulival készülnek, amelyen élőzene és ünnepi menü várja mindazokat a vendégeket, akik igazán különlegessé szeretnék tenni az év utolsó napját.

2018 utolsó napján irány a Halászbástya étterem vagy a lazább hangulatú Árkádsor, ahol profi sommelier által összeállított étel-bor párosítások kerülnek terítékre. A részleteket keresd az étterem weboldalán!

Jazzy Gourmet Party

Zenei és gasztronómiai élmények hajnalig a város szívében, az exkluzív 5 csillagos Kempinski Hotel Corvinus Budapest rendezvénytermeiben. A 90.9 Jazzy Rádió idén két teremben két stílussal várja a vendégeket. Az Infinity teremben bárzongorista biztosítja a kellemes élőzenét, a Grand Room színpadán fellép a Garami Funky Staff, Pálinkás Gergő jazzgitáros, a Muck Éva Duó és Jazzkovács László. Jöjjön el, és élvezze az ötcsillagos vendéglátást prémium környezetben a jazz érintésével.

Mi mindenre gondoltunk, így az Infinity teremben, azaz a Piano room-ban egész este és éjszaka ifj. Berki Artúr bárzongorista játssza a szebbnél szebb dallamokat. Itt egészen biztos, hogy baráti beszélgetések közepette, kellemes háttérzenével, fenséges ételekkel és italokkal tudja búcsúztatni a 2018-as évet. Ha inkább „kirúgná a ház falát” és szeretne táncolni, akkor a Grand Room csodálatos báltermében ezt is megteheti. A Piano room és a Grand Room bálterme között van átjárás, így egészen biztosan megtaláljuk a hangulatunknak megfelelő pillanatokat. A döntés az Önöké, a Jazzy Gourmet Szilveszter a Kempinskiben idén is várja önöket. Jegyek kaphatók a jegy.hu oldalon, a nagyobb jegyirodákban és Szilveszterig minden szombaton 12-16 óráig a Kempinski Hotel recepcióján.

Nobu Budapest

A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait. A belvárosi étterem több egy hétköznapi sushizónál: nemcsak azért, mert meleg konyhája is van, hanem azért is, mert itt minden ételbe csempésznek egy csipetnyi pikantériát. A Robert de Niro színésszel alapított étteremlánc hazai tagja időről időre tematikus rendezvényeknek ad otthont, nem lesz ez másként az év végén sem. December 31-én különleges hangulatú újévi programra hívnak, amelyen 7-fogásból összeállított Omakase étlap, kubai táncbemutató, és a Mai Rumba nevű formáció fellépése teszi még izgalmasabbá az előttünk álló év köszöntését. Idén te sem maradhatsz le a Nobu híresen jó szilveszteri partijáról; add meg a módját az ünneplésnek, felejthetetlen élményekre számíthatsz!

Trófea Grill Étterem

A belvároshoz közel eső all-you-can-eat éttermek a tőlük megszokott széles, több mint százféle ételből álló kínálattal várnak december 31-én este 8 és hajnali 4 között. A szilveszterre készített finomságok között olyan ételekkel kényeztetheted ízlelőbimbóidat, mint a korhelyleves, a libamáj terrine lilahagyma jammel, lazactatár, egészben sült malac, bárányborda, bélszín vagy a frissen készülő grillételek. Az árak magukban foglalják a korlátlan italfogyasztást is, így a Törley pezsgőt, a söröket, a Hilltop borokat, ásványvizeket és a kis üveges Coca-Cola termékeket is. Szilveszteri ajánlatukról és árainról bővebb információkat az éttermek recepcióin kaphatsz.

Buddha-Bar Budapest

A Buddha-Bar Budapest elegáns pezsgőfogadással egybekötött, 5 fogásos gálavacsorával és fergeteges partival várja vendégeit szilveszter éjszakáján. Az „Egy éjszaka a föld körül” témájú partin DJ MADA, a Buddha-Bar rezidense, nemzetközi táncprodukciók, tűzijáték és  lézer show biztosítják a kitűnő hangulatot. A sushi-,sashimi és osztigaválogatás, valamint a Taittinger pezsgő étvágygerjesztő kombinációja után az ázsiai-fúziós konyha szemet gyönyörködtető ínyenc fogásai várnak az étteremben. Válaszd akár a Chilei sügért zöld spárgával vagy a Kagoshima marhát szarvasgombával, az élmény garantált, feltéve persze, ha marad még hely a rizottó, a borzselés libamáj és a csilimázas homár előételek után.

Ha csak a szilveszteri buliba érkeznél, akkor sem kell csalódnod, a VIP asztalok mellé Buddha-Bar falatkákat, valamint egy üveg champagne-t vagy prémium röviditalt biztosítanak. Az eseményre sétálójegy is váltható, de csak korlátozott számban, ezért a jegyek elővételi beszerzése erősen javasolt.

Gerbeaud

A 160 éves múltra visszatekintő Gerbeaud cukrászda és kávéház tagadhatatlanul kiemelkedőnek számít a fővárosi, sőt, a gasztronómiai élet színterén is. Tulajdonosai azt vallják, sikerük titka az innováció és a családi szellemiség pilléreire alapul, filozófiájuk legfontosabb alappillérét pedig a magas minőség jelenti. Ízletes ételeiket friss, minőségi alapanyagokból készítik, és nagy hangsúlyt fektetnek a tradicionális magyar cukrászsütemények újraélesztésére. December 31-én, az Átrium díszteremben (Gerbeaud ház – bejárat a Dorottya utca felől) isteni étel- süteménykreációiba (5-fogásos menüvel készülnek) kóstolhatsz bele, és megtapasztalhatod a hely semmihez sem hasonlítható, megkapó hangulatát. Szórakoztatásodról az est folyamán a Magyar Állami Operaház művészei gondoskodnak, akik a Don Juan szerelme c. darabot mutatják be. Természetesen a bulizni vágyók sem maradnak hoppon, számukra DJ szolgáltatja majd a talpalávalót. Jegyet elővételben tudsz váltani.

TOPRUM

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi oda vagyunk Budapest tetőteraszaiért! Nincs ahhoz fogható, mint nyáron egy kellemes itallal a kézben a friss levegőn üldögélni a csillagok alatt, ám télen a fűtött, fedett teraszon sem veszít élvezeti értékéből a világ egyik legszebb városának látképe. A TOPRUM-ban tett minden látogatás különleges, a hely miliője a kilátással együtt elbűvölő. Gondolj csak bele: ha egy átlagos hétköznapból is kivételes alkalmat kerítenek, milyen lehet, amikor az óév búcsúztatására kerül a sor! A Hotel Rum tetején 2018 februárjában megnyitott TOPRUM izgalmas ízkavalkádot ígér és italkülönlegességeket ajánl szomjad csillapítására; december 31-én 2-órás vacsorával (ízelítőül: libamáj ganache, homoktövis, törökmogyoró, malac consommé, csicsóka, szarvasgerinc) készülnek, amelyhez természetesen az ételekhez illő borpárosítás is jár.

Baalbek Libanoni Étterem

December 31-én a Baalbek Libanoni Étterem egzotikus gasztronómiai kalandozásra hív a levantei konyha tradicionális specialitásaival. Ha újévi fogadalmaid között szerepel új kultúrák felfedezése és az utazás, van egy tuti tippünk: töltsd itt 2019 első óráit, hiszen az étterem egyedülálló, autentikus hangulatának hála rögtön úgy fogod érezni, egy izgalmas távoli országban vagy. A Közel-Kelet finomságait kínáló 5-fogásos vacsorán olyan ételek közül választhatsz, mint a királyrák, quinoa saláta, humusz, bárányhúsos-bulguros sült torpedók, freekeh rizottó, faszénen sült homár és rubinvörös csokoládé.

További információ és asztalfoglalás: info@baalbek.hu | +36 1 799 7303