Sigala megvárakoztatott, de jól tette: Elképesztő lett az első lemeze

Alaposan megvárakoztatott minket, de nem bánjuk: három évvel első toplistás slágerei (Easy Love és Sweet Lovin) után idén szeptember végén a Sony Music gondozásában megjelent a tehetséges angol DJ-producer, Sigala debütáló stúdióalbuma. Mi pedig természetesen lecsaptunk rá.

Valamit nagyon jól csinál ez a srác: még csak 26 éves, máris a legmenőbb fesztiválokra hívják fellépni (idén nálunk is járt, a Strand Fesztiválon), emellett világhírű sztárok tucatjával dolgozhatott együtt, ráadásul éppen első, saját lemezén. A pörgős dalokat hallgatva nincs kétségünk afelől, hogy megérte éveket várni a megjelenésre, hiszen egytől egyik remek szerzemények kerültek az albumra.

A Brighter Days című korongon olyan híres énekeseket hallhatunk, mint Ella Eyre, Craig David, Kylie Minogue, John Newman, Paloma Faith és Meghan Trainor, az impozáns közreműködői lista pedig lássuk be, eleve garancia arra, hogy nem fogunk csalódni. A lemez hangulata pontosan olyan, mint a borító: vidám, pörgős, laza, és a legkellemesebb nyári emlékeinket idézi meg bennünk. Egy szemvillanás alatt visszaröpít minket a forró hónapokba, amikor legszívesebben egy medence partján, koktélt szürcsölve töltöttük volna az időnket. Nálunk telitalálat!

Szinte lehetetlen kedvencet választani egy olyan tracklistáról, aminek majdnem minden dala a világ népszerű lejátszási listáinak élére tört, sőt, többségükhöz még videoklip is készült. Ha minket kérdezel, az alábbi dalok közül válogass, és garantáltan feldobódsz!

Funzine-kedvencek (TOP3)