Élőzenés helyek Budapesten

Aktuális válogatásunkban olyan éttermek között szemezgethetsz, amelyek élőzenével kedveskednek a vendégeknek. Ízlelőbimbókat (is) kényeztető kínálat következik!

Baalbek Libanoni Étterem

1052 Budapest, Váci utca 34. 

A főváros egyik bakancslistára kívánkozó nemzetközi étterme a Baalbek, ahol a levantei konyha színe-javát felvonultató fogásokkal csábítják kulináris utazásra a keleti konyha szerelmeseit. A hagyományos receptekből „halal” eljárással, kiváló minőségű és friss alapanyagokból készülő arab ínyencségek mellett remek élőzenei műsorokkal várnak havonta egyszer, amikor Hosman Ádám és Gerzson János gondoskodnak a hamisítatlan orientális hangulat megteremtéséről. Ne maradj le, foglalj asztalt időben!

iF Cafe Jazz Club

1092 Budapest, Ráday 19.

Kiváló konyhája mellett professzionális örömzenéléssel vonzza a falatozni vágyókat a Ráday utcai iF Cafe. A budapesti jazzélet egyik legfontosabb helyszínéül szolgáló klub a hét minden napjára tartogat különlegességet, ami az élő zenét illeti, hiszen hazai és külföldről érkező muzsikusoknak ad lehetőséget arra, hogy megmutassák tehetségüket. Ételeiket tekintve ugyanúgy sokszínűség jellemzi őket, mint zenei kínálatukat: egyaránt gondolnak a vegetáriánusokra és mindazokra, akik valamilyen speciális diétát folytatnak. Négylábúakat is szívesen látnak!

Opus Jazz Club

1093 Budapest, Mátyás utca 8.

A belvárosi Opus Jazz Club rendszeresen világhírű jazz-zenészeket lát vendégül modern, hangulatos étterme színpadán, így a gasztronómiai élvezetek mellett különleges zeneművek is terítékre kerülnek. A bisztró stílusú étteremben a minőség a profit fölött álló kritérium, hiszen a tulajdonosok számára az élmény megteremtése a legfontosabb cél. Ha ez az, amit keresel, szombattól szerdáig bátran vedd célba a Mátyás utcai egységet, ahol kiváló ételek és zenei csemegék mellett élvezheted az estéd akár egy hétköznapon, akár hétvégén térsz be.

blank

Jelen Bisztró

1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2. 

Ízletes ételek, karaoke partik, kézműves sörök, kóstolók és laza hangulat: mindez egy helyen, a Jelen Bisztróban! A barátságos bisztró ráadásul időről időre otthont ad remek koncerteknek, amelyeken magyar és külföldi zenekarok csapnak a húrok közé. Vasárnaponként brunch-ajánlatokkal, hétköznapokon napi finomságokkal gondoskodnak ízlelőbimbóid elkényeztetéséről, továbbá kiélheted náluk énekesi ambícióidat is, csak állj a mikrofon elé. Tudj meg többet, csekkold őket a Facebookon!

blank

Wan Hao

1107 Budapest, Jegenye utca 30.

A budapesti kínai negyed egyik legfényesebb csillaga a Wan Hao, ahol autentikus dim sum különlegességeket és kantoni ételeket felsorakoztató étlapról választhatod ki a neked tetsző fogásokat. A barátságos kiszolgálásáról is ismert étterem tágas alsó szintjén rendszeresek a különböző rendezvények, koncertek és más előadások, a listánkra azonban azért került fel, mert szíved-lelked kiénekelheted náluk, ha esetleg nem tudsz ellenállni a modern technikai kütyükkel felszerelt karaoke termeknek. Ne feledd: a Funzine olvasójaként 10% kedvezményben részesülsz az ételek árából!

blank