Újra Drónfesztivál a Korzón!

Szeptember 15-én az óbudai Auchan parkolóban 10 órától 18 óráig vár a Drónfesztivál! Nézd meg a látványos bemutatókat, vagy tedd te is magad próbára!

Rengeteg izgalommal és kalanddal vár a II. Korzó Drónfesztivál és a műsorvezető, Winkler Róbert. A rendezvény egyaránt szól a drónozás profiszerelmeseihez, a vállalkozó kedvű egyetemistákhoz és a kilátogató családokhoz, így mindenki megtalálhatja a kedvencét a változatos programok között.

Kicsit és nagyot egyaránt elvarázsol majd a látványos drónbemutató, amely, ha meggyőzött ennek a különleges világnak a szépségéről és izgalmasságáról, a drónsimogatóba vezet át, ahol közvetlen közelről ismerkedhetsz meg ezekkel a jópofa kis repülő szerkezetekkel.

Azokat, akiket a távirányításos gépek világa viszont kevésbé nyűgözött le, más program is várja, a NERF arénában és az e-sport sarokban. Utóbbiban profi gamer PC-k és Xboxok várnak, no, meg a hozzájuk dukáló kényelmes székek és kemény ellenfelek, többek között a KD csapat és Bturbo.


A magyar YouTube két népszerű figurájával, Unfielddel és Henry Kettnerrel is találkozhatsz és fotózkodhatsz itt, sőt Unfieldet akár ki is hívhatod egy játékra!

Ha pedig te inkább csak szurkolnál, délután fél kettőtől az egyetemisták parádés versenyét izgulhatod végig, ahol a magyar iskolák legkeményebb drónosai küzdenek meg egymással repüléstechnika és drónépítés kategóriákban.

Ha te is jelentkeznél a versenyre, a lenti linken megteheted! Mi tuti kint leszünk a Korzón. És te?

További információért kattints ide
Versenyre jelentkezni ezen a linken tudsz.