Olyan újdonsággal készül a Flippermúzeum, amit a világon sehol máshol nem fogsz látni!

A Budapestre érkezők és a helyiek is ódákat zengnek a Radnóti Miklós utcában fellelhető Flippermúzeumról, ami rendszeresen bekerül egy-egy népszerű, turistacélpontokat összegyűjtő külföldi válogatásba. Ha még nem jártál ott, írd fel a bakancslistádra, megéri. Hamarosan egy egészen egyedi gépet is kipróbálhatsz náluk!

Forrás: www.flippermuzeum.hu

Átlagosan legalább 3 órát eltöltenek a betérők a retro játékterem hűvös falai között, ahol több mint 100 működőképes flipper és egyéb játék áll a jegyet váltók rendelkezésére, köztük jó pár igazi ritkasággal. Utóbbiak táborát fogja hamarosan gyarapítani a legújabb kincs, a Budapest ihlette flipper, amiből kizárólag egy készül! Gyönyörű fővárosunk ikonikus látnivalóit a múzeum pólóit is tervező Sinboy „viszi flipperre”, az eredmény pedig egy olyan ritkaság lesz, aminek a világ minden pontjáról csodájára járnak majd.  A flippergolyó Budapest főbb nevezetességeit járja be: a Lánchíd kőoroszlánjaitól indulva például a Halászbástya és a Parlament között pattoghat.

Ilyen lesz!

Forrás: FB/PbalGalleryFlipper

A fenti képen látható klassz kis grafika alapján máris kedvet kaptunk a játékhoz, pedig a készülő flipper tartogat még meglepetéseket, amelyekről egyelőre nem rántja le a leplet a Flippermúzeum. Abban már most biztosak vagyunk, hogy nagyon menő lesz! Alig várjuk, hogy elkészüljön!