Felfrissülés és gasztronómiai élmények a Balaton déli partján – Hubertus Hof Landhotel és Étterem

Van egy hely a Balaton déli partjának közelében, amit mindenképpen érdemes felkeresned, ha egy jóízű étkezésre vagy teljes körű felfrissülésre vágysz. Üdv, a Hubertus Hof Landhotel és Étteremben, mely a Balaton déli partjától mindössze nyolcszáz méterre, egy kellemes hangulatú parkerdőben található.

A Hubertus Hof Landhotel otthonos és frissen felújított szobáik és lakosztályaik egyszerre akár több családnak vagy baráti társaságnak nyújthattak kikapcsolódást. À la carte éttermében a Hubertus Hof Landhotel saját farmján nevelt angus marhahúsból és más helyi, friss alapanyagokból készült szezonális ételeket kóstolhatsz meg.

Érdemes megtenni ezt a rövidke kitérőt az étteremhez, melynek ajtaja az átutazók előtt is nyitva áll. A Hubertus Hof Landhotel és Étterem konyhája egyszerű, de kifinomult, ételeiket nagy odafigyeléssel készítik. Friss, szezonális, helyi alapanyagokból főznek a „termőföldtől az asztalig” koncepció jegyében.

A hely legnagyobb büszkeségünk a saját angus farmról származó hús, mely rengeteg lehetőséget rejt magában. A Hubertus Hof Landhotel és Étterem  hisz abban, hogy a marhahús nem csak steaket jelent, és arra törekszenek, hogy a vendégeknek megmutassák a hús sokoldalú felhasználhatóságát és remek ízvilágát.