Cukrászdákkal fogott össze az UNICEF Magyarország

Apák Napja alkalmából az UNICEF Magyarország összefogott trendi cukrászdákkal, hogy különleges édességekkel kedveskedjenek az édesapáknak, a gyerekeknek, valamint mindenkinek, aki szeret a jó ügyért nassolni.

Az ÉDESapa – Sütizz a gyerekekért. Hogy minden falat jó helyre kerüljön kezdeményezéshez több népszerű  budapesti cukrászda csatlakozott, ebben a hónapban mindegyikük felvett a kínálatába egy külön erre az alkalomra megálmodott süteményt, amelynek megvásárlásával a vendégek az UNICEF Magyarország gyermekekért végzett munkáját támogatják. Itt az idő, hogy mindenki látogasson el édesapjával a kijelölt cukrászdákba, egyen és tegyen valami jót!

A Chouchou egy áfonyás desszertkölteménnyel támogatja az ÉDESapa tervet, míg a DesszertNeked három karakteres ízvilágú édességét, az Anouk (csokis), Caramel heaven (karamellás) és az Passion (gyümölcsös) desszertjét öltözteti ünnepi dekorációba. A Dynamo Bike and Bake egy csokis málnás vegán különlegességgel készül az eseményre. Az Édesem férfias, sós karamellás, mégis édes brownie-kat ajánlott fel, az Andrássy úti Hisztéria egy linzer kosárkában ülő limoncello citromkrémes, vaníliás kreációval kényezteti az apákat. A Sarki Fűszeres csokoládés sajttortát készített.

Idén az UNICEF Magyarország nemcsak az ÉDESapa akcióval hívja fel a figyelmet az apák szerepének fontosságára. Június 17-én vasárnap 10 órától a Marczibányi téri Sportcentrumban egész napos családi program várja a kicsiket és nagyokat, többféle sportmérkőzéssel, pódiumbeszélgetésekkel és sztárokkal.

Részletes infókért kattints ide.