3 nyomós ok, amiért neked is bejön majd a VegaCity!

Bármilyen megfontolásból választja valaki a vegán életmód követését, szerencsére nem egy rövidke listáról kell kiválogatnia azokat az összetevőket, amelyekből remek finomságokat kreálhat magának. Valójában tengernyi lehetőség áll rendelkezésre, elég csak az egyre népszerűbb vegán éttermek palettájáról szemezgetni.

Van egy hely a városban a Kiskörúton, ahol bebizonyosodik, hogy a mindig friss növények és zöldségek felhasználásával készült ételek mindenki tetszését elnyerik. Ez a VegaCity, ahol minden falat nemcsak egészséges, de mennyeien finom is.

#1 Egészséges & ízletes

Mindkét fenti jelző igaz a vegán gyorsétterem kínálatára. Mindig megújuló ebéd kínálattal, és egyre bővülő reggeli alternatívákkal várja vendégeit a város szívében. A kínálatban helyet kapott a meleg főtt ételeken kívül számos házi készítésű hamburger specialitás, glutén- és cukormentes desszertek, szendvicsek, frissen facsart gyümölcs- és zöldség levek és a nagy népszerűségnek örvendő smoothie-k is!

Kiemelt hamburger különlegességük, a Gandaburi, nemcsak vegán, de gluténmentes is. Desszertjeik általában nyírfacukorral készülnek, de vannak datolyával, banánnal édesített sütemények is. Különleges tortájuk a „mindenmentes torta” gluténmentes csicserilisztből készült piskótatorta, datoly-banán alapú édesítéssel.

blank

#2 Az alapanyagokat is megvásárolhatod!

A VegaCitynek hála nem okozhat fejtörést, hogy honnan szerezd be a lehető legjobb alapanyagokat. Ráadásul a bevásárlás előtt, vagy után az ínycsiklandóan illatozó éttermi ajánlatok közül is választhatsz valamit étvágyad csillapítására. Üss két legyet egy csapásra!

blank

Ha a finom ételek arra ösztönöznének, hogy otthon is hasonló finomságokkal lepd meg magad, az étterem szomszédságában található BioABC-ben beszerezhető minden hozzávaló, legyen szó bio gyümölcsről, magokról, gluténmentes lisztekről vagy növényi tejekről. A Vegacity és BioABC között elhelyezkedő VitaminABC a táplálék kiegészítők széles palettáját tárja vásárlói elé, így a Múzeum körút ezen rövid szakaszán mindent megtalálhatsz ami az egészséges táplálkozáshoz szükséges.

#3 Változatos ajánlatok

A vega sushitól a vaníliás pudingon és a zöld pástétomos, retekcsírás croissanton át a nyers avokádó tortaszeletig és a thai burgerig mindenféle szemet- és ízlelőbimbót gyönyörködtető finomság megtalálható az étteremben, így biztos lehetsz benne, hogy itt tényleg mindent megtalálsz, amire a gyomrod vágyik. A hetente megújuló menüt mindenképpen csekkold le, és bátran teszteld az ételeket, akár vegán vagy, akár csak kíváncsi gasztroturista!

blank

Nyitva: hétfőtől péntekig, reggel 9-tól este 7-ig!