Palackba zárt élmények – Zamárdi Szent Kristóf Pincészet

Ha már jártál itt, elámulsz a változásoktól, ha még nem ismered, feltétlenül látnod kell!

A zamárdi Szent Kristóf Pincészet és Rendezvényközpont egy varázslatos hely a Dél-Balatoni Borvidékhez tartozó szőlőhegyek lankái közt. Az egykori kis családi pincéből mára sokszínű vendégváró központtá fejlesztett pincészet az év minden napján nyitva áll a vendégek előtt.

A gasztronómia élményekről ínycsiklandó hideg és meleg ételekkel az á la carte borétterem gondoskodik, melyet bőséges italválaszték kísér.

A borkóstoló programok kínálatában kiemelt helyet foglalnak el a saját balatoni borok, melyek a Szent Kristóf márkanéven ismertek, a kóstoló mellé borkorcsolya, vagy akár komplett vacsora is rendelhető. A programokhoz nyolcfős transzferbusz igényelhető a környező településekről, hogy a sofőrök se hagyják ki a minőségi borokat. Egyedi hangulatú, baráti borozgatáshoz a patinás látványpincéket külön is ajánljuk.

A pincészet egyik terme a Szent Kristóf Falusi Éléskamrának ad otthont, ahol tradicionális módon készített, füstölt termékek, sonkák, kolbászok, szalámik, kecskesajtok, lekvárok, olajak kóstolhatók és vásárolhatók.

A rendezvényközpont nyári időszakban legkedveltebb tere a felújított, mediterrán hangulatú, árnyas Szent Kristóf Garden, ahol hétvégeken élő zene szól, grillételek sülnek a kertben.

A gyerekeknek kiváló időtöltés a kisállat-simogató, és a nagy, füves játszótér.

A folyamatosan megújuló pincészet ideális helyszín családi, baráti összejövetelek, esküvők, céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartására.

blank

A nyári szezonon kívül havonta különböző tematikus, akár egész napos rendezvények ( pl. szüreti mulatság, Márton-nap, szilveszteri party) várnak minden korosztályt.

A július közepétől induló Szent Kristóf klub és rendezvénypavilon a fiatalok számára tervez meglepetéseket.

blank