Imádsz utazni? Álmaid állása vár!

Titkon mind arról álmodozunk, hogy olyasmiért kapunk fizetést, amit valójában nem is munkának, hanem inkább szórakozásnak tartunk. Vágyaink tárgya pedig néha olyan közelinek tűnik: nemrég beszámoltunk egy állásról a LEGO-nál, most viszont azoknak ajánlunk egy lehetőséget, akik szívesen töltenék utazgatással a nyarat, főállásban.

Ahogyan a fenti példa mutatja, hobbinkat és kedvelt elfoglaltságainkat nem is olyan nehéz hivatássá változtatnunk; most például az utazás szerelmeseinek adatik meg a lehetőség, hogy közelebb kerüljenek álmaik beteljesítéséhez. A Stoke Travel két szerencsést fog alkalmazni, akikre garantáltan felejthetetlen nyár vár.

Idén júniusban Franciaország, Spanyolország és Ibiza érintésével egyenesen Németországig visz majd a kiválasztottak útja, és szinte minden költségüket állják a szuveníreken és az egyéni ötleten alapuló programokon kívül. Természetesen az utazás megszervezésével és a szállásfoglalással sem kell bajlódniuk. Cserébe a megélt kalandokról írásbeli, fotós és videós beszámolót kell készíteni, amit a cég által meghatározott időben posztolni is kell megadott közösségi oldalakon.

Kép: stoketravel.com

Feltételek

Ami a legfontosabb: egyszerű, hétköznapi embereket keresnek, akik nem riadnak vissza attól, ha esetenként piszkos lesz a ruhájuk, vagy ha nem tökéletes a megjelenésük a felvételeken. A hirdetésben a Stoke Travel külön kiemeli, hogy nem ismert bloggereket vagy Instagram-sztárokat keresnek; a lehetőség lényegében bárkinek adott, alapfeltétel viszont az európai tartózkodási hely, valamint a pályázati anyagok leadása, amivel kapcsolatban ide kattintva több infót találsz.

A jelentkezési határidő 2018. április 15, ha sietsz, még pályázhatsz! Hajrá!