Álommunkát kínál a LEGO!

Bővíti modellépítő csapatát a világhírű építőjáték márka, és még három napod van arra, hogy hegessz egy nagyon meggyőző önéletrajzot és elküldd a LEGO birminghami központjának. Ha szerencséd van, te lehetsz a LEGOLAND Discovery Centre kreatív csapatának új tagja!

A Merlin Entertainment weboldalán megjelent egy hirdetés, ami lehet, hogy álmaid állását takarja. Imádsz legózni és ég benned a vágy, hogy valami igazán emlékezeteset alkoss? Örömmel szórakoztatod a körülötted lévőket? Ha csatlakoznál a csapathoz, ami minden nap mosolyt és szép emlékeket teremt, jelentkezz a LEGOLAND Discovery Centre Merlin csapatához!

A munkakör

A meghirdetett pozíció a Master Model Builder, azaz tapasztalt modellépítő, aki mesteri szinten rakosgatja az építőkockákat. A feladat részeként az új munkatárs a LEGOLAND szakköreit vezetve terelgetné a legkisebb LEGO rajongókat. Kreatív és tehetséges építőt keresnek, aki 3-10 éves korú gyerekekkel foglalkozna, emellett gyakran megjelenne nyilvános eseményeken is. Részvételére számítanak különféle céges- és PR rendezvényeken, ahol az illető afféle szóvivői szerepet is vállalna.

Fizetés

Évi 27 000 font üti a markát a szerencsés kiválasztottnak, aki a szó szoros értelmében játszva megkeresheti ezt az összeget. Érdekel?

Téged keresnek, ha…

…élsz-halsz a LEGO-ért, van némi tapasztalatod, ügyesen és gyorsan értelmezed a tervrajzokat (ami a modellek megépítéséhez szükséges), ismered a LEGO darabjait, van tehetséged az építőkockák mesteri összerakásához, szívesen vállalsz mentori szerepet és nem bánod, ha kamera elé kell állnod. Természetesen alapfeltétel, hogy jól tudj angolul.

Ha úgy érzed, hogy a fentiek mindegyike jellemző rád, ne habozz, olvasd el a részletes hirdetést és jelentkezz!