Zenélnél a Sziget Fesztiválon? Talán megteheted!

Érzed, hogy benned van az X-faktor, de eddig nem kezdtél semmit istenadta tehetségeddel? Most jött el a te időd! Ha szívesen zenélnél Európa egyik legjobb fesztiválján (és ki nem??) akkor itt az idő, jelentkezz a Sziget felhívására!

Ne aggódj a lámpaláz és a hatalmas tömeg miatt, hiszen a fesztivál tábortüze mellett kezdhetsz szárnyaid bontogatásába. A jelentkezéshez egy feldolgozást várnak tőled videó formájában kedvenc énekesedtől/zenekarodtól, amit a YouTube-ra kell feltöltened SZIGET Campfire 2018 címmel. Nincs szükség profi technikai háttérre, hiszen akár a telefonoddal is rögzítheted az előadásodat. A lényeg, hogy értékelhető minőségű anyagod adj be. Aztán ki tudja, talán te leszel a tábortűz sztárja!

Amellett, hogy a nyertes énekes/ zenekar megmutathatja magát a fesztiválozók előtt, bérletet is kapnak sátrazási lehetőséggel. A részleteket mindenképpen olvasd el alaposan, hogy ne egy véletlenül figyelmen kívül hagyott feltétel miatt maradj le erről a klassz lehetőségről. A jelentkezési határidő: március 31.

Meríts ihletet a már bejelentett fellépők zenéiből! Hangszert a kézbe, sok sikert!