Nyerj 2 db repülőjegyet Thaiföldre a Qatar Airways és a Funzine közös kvízjátékán!

Most akár Thaiföldet is kipipálhatod a bakancslistádon!

Update: kisorsoltuk a szerencsés nyertest! Felvettük vele a kapcsolatot, szívből gratulálunk neki itt is!

A nyertes nyereménye nem más, mint 2 db retúr repülőjegy turistaosztályon a Qatar Airways felajánlásával. A repülőjegyek a Qatar Airways 5 thaiföldi desztinációira szólnak, a nyertes tehát ezek közül a gyönyörű helyek közül választhat úti célt: Bangkok, Phuket, Krabi, Chiang Mai, Pattaya!

A játékhoz nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi három kérdésre, valamint a személyes adatok megadása után elfogadni a játékszabályt, amit ide kattintva tudsz átolvasni.

A kérdésekre a helyes választ a Qatar Airways oldalán és a Hamad International Airport oldalán találhatjátok meg, de mi is segítünk nektek az 5 érdekesség a Qatar Airwaysről című cikkünkben.

Azon Játékosok, akik helyes válasszal regisztrálnak, azok részt vehetnek a játékban.

[wpViralQuiz id=307571]

A nyeremény a reptéri illetéket nem tartalmazza, azt a nyertes fizeti, melynek összege a desztinációtól függően változhat. A nyertes kihirdetése 2018. március 19., hétfő 11 óra. A nyertesnek a szabadjegy úti céljáról 2018. március 26., hétfő 16 óráig kell rendelkeznie és lefoglalnia az utazás időpontját a Qatar Airways magyarországi irodájában (1054 Budapest, Szabadság tér 7).
Az utazásból kizárt időszak: hosszú hétvégék, illetve a húsvéti és a pünkösdi időszak. Az utazásnak a jegykiállítástól számított 3 hónapon belül kell megtörténnie (visszaúttal együtt), azaz legkésőbb 2018. június 26-ig.