5 érdekesség a Qatar Airwaysről

A világ egyik legnívósabb légitársaságával élmény a repülés. Most a Qatar Airways és a Funzine közös nyereményjátékán 2 db thaiföldi repülőjegyet nyerhetsz! Íme, 5 dolog, amit biztosan nem tudtál a Qatar Airwaysről, ha még nem repültél velük.

#1 A Qatar Airways székhelye Katar fővárosában, Dohában található. A legnépesebb katar város repülővel 5 és fél óra alatt megközelíthető napjában kétszer, ugyanis a légitársaság napi két járatot indít Budapestről Dohába. Sárik Tamás, a Qatar Airways kereskedelmi igazgatója már mesélt nekünk a dohai életről: interjúnkat ITT olvashatjátok.

#2 Vajon mennyi idő lehet eljutni Dohából az új-zélandi Aucklandbe? Egészen pontosan 16 óra 10 perc alatt lehet megtenni a 14 536 kilométer hosszúságú utat. Ez egyébként a világ leghosszabb repülőútja, a Qatar Airways jóvoltából.

#3 A 2017-es Skytrax-szavazáson három díjat is bezsebelhetett a Qatar Airways: a legjobb VIP lounge első osztályon repülő vendégeknek, a Közel-Kelet legjobb légitársasága és a világ legjobb business class címeket is viselheti. Mindemellett zsinórban negyedszer választották meg az év légitársaságának, ami a világ legjobb légitársaságának járó elismerés.

#4 A Qatar Airways 16 új úticéllal köti össze Dohát a 2018-2019-es szezonban, többek között az észtországi Tallinnal, a máltai Valettával, a maláj Langkawival és a Fülöp-szigeteki Davaoval. A légitársaság több mint 150 helyre juttatja el a szerencséseket világszerte.

#5 A dohai Hamad nemzetközi repülőtér építészete eleganciát, luxust és kifinomultságot tükröz. A 100 szobás hotel, számos étkezési lehetőség és designer boltok mellett, a reptér fő látványossága egy 6,8 millió dolláros installáció, ami központi helyet kapott az induló járatok terminálján. A gyerekek nem csak hétméteres mérete miatt emlékeznek majd rá biztosan, hanem azért is, mert a bronzból készült remekmű egy sárga macit ábrázol.

Nyerj 2 db repülőjegyet Thaiföldre a Qatar Airways és a Funzine közös kvízjátékán!

További érdekességekért látogass el a Qatar Airways oldalára.