Pontoon – urbánus búvóhely és a város tengerpartja

A Budapest Nightlife Awards – Legjobb szabadtéri helyek kategória – egyik jelölje, az ikonikus Lánchíd pesti hídfőjének északi pillérénél található Pontoon, egy búvóhely a belváros szívében, amely tárt karokkal várja a látogatókat a város közepén, de nem városi környezetben.

Egész nyáron garantálja a változatosabbnál változatosabb zenei élményeket – akusztikus koncertektől kezdve a közös jammelgetésen át egészen az autentikus cigányzenéig – a hét minden napján, nappal és éjszaka a legjobb DJ-k és élőzenés koncertek várják a kultúrára nyitott közönséget.

A helyszín nem csak a design-ját illetően egyedülálló – hogy csak egyet említsünk hinták és babzsákok teszik még otthonosabbá a Duna-partot – de a válogatott programoknak és koncerteknek köszönhetően a Pontoonról nemcsak szórakozóhelyként beszélhetünk, hanem egyfajta kulturális közösségként is, ahol minden kultúra és zenei irányzat kedvelői megtalálhatják az igényeire szabott szórakozás lehetőségét.

Hogy csak párat említsünk a tavalyi év kedvenc eseményei közül:

  • Henri Gonzo & Daniel Perez (Fran Palermo) akusztik
  • Zuboly
  • Bermuda akusztik
  • Babé Sila akusztik
  • Random Trip
  • Tensnake (D)
  • Borneo Summer Feels Pop-up

…és persze a Monday Sessionökről, és Easy lovin’ buli sorozatokról még nem is beszéltünk.

Mindezek mellett a Pontoon csapatának elhivatott küldetése közelebb hozni a Dunát a fővárosiakhoz, rendszeres izgalmasabbnál izgalmasabb élőzenés programok szervezése, ismert zenekarok akusztikus „ad-hoc” jellegű zenei előadásának eljuttatása a közönség számára, továbbá fontosnak tartják, hogy a magyar feltörekvő tehetségeknek is teret adjanak legyen szó zenéről vagy egyéb művészeti tevékenységről.

A pazar panoráma (Lánchíd, Duna, Gresham palota, MTA Székház) és a belváros szívében található rejtekhely pedig mindenkinek jár, és ki ne akarná ilyen környezetben elfogyasztani a hűsítő nyári italokat és minőségi ételeket, hallgatva a legjobb DJ-ket és kedvenc zenekara tagjainak akusztikus koncertjeit? Így valósul meg a Pontoonon a tengerparti élet, Budapest szívében.

Már nem kell sokat várni, hiszen egy kis pihenő után tavasszal újra belehuppanhatunk egy kényelmes nyugágyba a Duna parton, és a Pontoon csapata egészen biztosan rengeteg újdonsággal készül a 2018-as évre.

Addig is szavazzatok rájuk Legjobb szabadtéri hely kategóriában. Katt ide