Ragyogd be a karácsonyt egy DELACIER karkötővel

A DELACIER egy extravagáns ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született.

A márka filozófiája legjobban a kísérletezésben, újításban és meghökkentésben csúcsosodik ki, mindezt nyers mégis minimalista elemekkel tarkítva. A kollekciókban az időtlen értékállóság a kifinomult eleganciával találkozik. Az ékszerek mellett az extrém látványdarabok is szerves részeit képezik a kollekcióknak, amelyek a márka karakteres futurista vonalát erősítik.

A DELACIER termékek nem kor, hanem stílusfüggőek! Ez azt jelenti, hogy a DELACIER nő kiforrott karakterrel, egyedi ízlésvilággal rendelkezik, magabiztos és céltudatos életérzést tükrözve. Ezekhez a tulajdonságokhoz kitűnően választja ki magának a legmegfelelőbb DELACIER ékszert. Legyen az egy erőteljes nyakpánt, vagy egy finomabb vonalvezetésű fülbevaló.

Tudod miért DORLA a legtökéletesebb ajándék?

  • Gyönyörűen kidolgozott cérnaképe teljesen egyedivé teszi.
  • Minőségi alapanyagok, csodálatos kivitelezésben.
  • Igazán különleges viselet minden alkalomra.
  • És ha ez nem lenne elég, amiatt sem kell aggódnod, hogy esetleg nem lesz jó a méret! Szálcsiszolt acélból készült karperecünk rugalmasságának köszönhetően nagyon könnyen állítható és csuklóra formázható.

Játssz a FUNZINE adventi nyereményjátékával, hogy megnyerhesd a gyönyörű karkötőt. Részletekért katt ide.