Ünnepi készülődés a MINIVERSUM-ban: családi programok, nyereményjáték az adventi hétvégékre és a téli szünetre

A MINIVERSUM óriási terepasztala az adventi hétvégéken és a téli szünet minden napján is remek családi programokkal várja a kicsiket és a nagyokat! Náluk az egész család kellemesen eltölthet egy egész délelőttöt vagy délutánt. Ráadásul, nyitva vannak december 26-án, 31-én és január 1-én is!

3 ország 300 négyzetméteren. 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban – a MINIVERSUM izgalmas felfedeznivalót kínál a család minden tagjának.

A kiállítás megtekintése után pedig a kisebbek belevethetik magukat a játszóházi programokba, míg a nagyobbak feltöltődhetnek a kávézóban. A hatalmas monitorfalával a vezérlőterem is izgalmas felfedeznivaló, ahol a technika iránt érdeklődők az egész látványosság üzemeltetését testközelből nézhetik meg. Az igazán kíváncsiaknak ajánljuk még a Kulisszák mögötti túrát, amikor bepillanthatnak a MINIVERSUM garantált izgalmakat ígérő, rejtett titkaiba (a program árát nem tartalmazza a belépő).

Az ünnepek alkalmából a terepasztal számos ponton karácsonyi díszbe öltözött: most olyan karácsonyi jeleneteket fedezhettek fel, ami máskor nem látható a MINIVERSUM-ban. Délután 17 órától pedig minden félórában tíz percig éjszakai kivilágítás fényeiben pompázik.

Az állandó játszóházi foglalkozások mellett különleges programokkal is várjuk látogatóinkat az alábbi napokon:

Adventi készülődés december 2-3; 9-10; 16-17 és 23.

  • Kedves karácsonyi díszek és meglepetések készítése, és lesz mézeskalács-festés is.

MINIVERSUM karácsony – December 26.

  • Ünnepeljünk együtt, nézzétek meg karácsonyi bábelőadásunkat délután 11 órakor.

Gyerekszilveszter – December 31-én

  • Már reggel 9 órától indul a Szilveszteri buli a játszóházban. A foglalkoztató programjaikon elkészíthetitek az esti díszeket is, a játszóházban mini disco is várja a táncos kedvűeket, és a kis vendégeink egy pohár kölyökpezsgővel is búcsúzhatnak 2017-től!
  • Hogy jól érjen véget a 2017-es esztendő, ezen a napon minden kis látogatónk zsákbamacska ajándékot választhat magának!

Újévköszöntő – 2018. január 1.

  • Kezdjétek egy kellemes családi programmal a 2018-as évet! Újév napján izgalmas kvízjátékkal várnak mindenkit. Azok a gyerekek, akik helyesen válaszolnak minden kérdésre, zsákbamacska ajándékot választhatnak maguknak. Kis vendégeink egy pohár kölyökpezsgővel is koccinthatnak az új esztendőre!

Most 5 darab MINIVERSUM-belépőt nyerhetsz december 8. és 15. között a FUNZINE adventi nyereményjátékával, melyről részleteket itt olvashatsz.