Kényeztesd magad a Hotel Presidentben – Játssz a FUNZINE-nal adventkor is!

A FUNZINE háza tájékán is nagy karácsonyi készülődés van: egy fantasztikus 24 + 1 ajándékot tartalmazó adventi nyereményjátékkal lepjük meg olvasóinkat. Ha szerencsés vagy, akár a 10.000 forint értékű kupont is nyerhetsz, melyet az Intermezzo étteremben és Wellness & Fitnessban használhatsz fel.

Az Intermezzo Étterem a Hold utcai Hotel Presidentben található, amely Budapest egyik legelegánsabb utcájában, az üzleti, kormányzati és történelmi negyed szívében helyezkedik el. Az étterem konyhája kiváló minőségű, jellemzően magyar alapanyagokkal dolgozik, amelyből magyar és nemzetközi ételeket készítenek.

A séf, Bennó László, káprázatos ételeivel és egyedi tálalásaival hozza izgalomba az ízlelőbimbóinkat. Szinte mindegyik ételhez találsz hozzá illő bort, mivel az étterem borkínálata, mely a magyar borvidékek remekeiből válogattak össze, számos tételt tartalmaz. A borokon és röviditalokon túl koktélokkal is emelheted az itt eltöltött idő hangulatát.

A Hotel President wellness részlegének leginkább szembetűnő eleme a 15 méteres, 27˙C hőmérsékletű úszómedence. A 10 fő befogadására alkalmas jacuzzi 34˙C-os melegvize meghitt hangulatot biztosít a hidromasszázs kedvelői számára. A finn- és infraszauna a méreganyagok eltávolításában, vérkeringésünk felgyorsításában és bőrünk megtisztításában játszik fontos szerepet. A fitness részlegnél nagy szerepe van a kardió gépeknek, de a test több izomcsoportjának fejlesztéséhez szükséges gépek is megtalálhatóak.

Muszáj megemlíteni a hotel korcsolyapályáját is, mely hétköznap 16-20 óra között között, hétvégén pedig 14-20 óra között várja a tél szerelmeseit, egy 110 m2-es jégfelülettel, 360 fokos panorámával, ünnepi ételekkel és italokkal illetve egy adventi kisházzal.

A FUNZINE adventi nyereményjátékáról itt olvashatsz többet.