Nyerj ligeti vacsoramenü vouchert a Gundel Restaurantba!

A Gundel, Magyarország vezető étterme páratlan környezettel és kimagasló gasztronómiával várja vendégeit a gyönyörű városliget szívében 1894 óta. Az étteremnek otthont adó századfordulós palotában a falakat híres magyar festők 19-20. századbeli festményei díszítik, az ételeket világhírű Zsolnay porcelánon ezüst evőeszközökkel tálalják.

A borok szerelmeseit az örökös magyar bajnok sommelier szolgálja ki az ország és a világ legjobb boraiból, miközben a fülbemászó dallamokról a hattagú Gundel Orchestra gondoskodik. Az étkezéseket és az étteremben töltött időt a Gundel személyzetének tökéletes munkája teszi emlékezetessé.

A Gundel egyet jelent a magyar gasztronómia és vendéglátás történetével, hiszen az alapító Gundel Károly szelídítette meg a magyar konyhát, és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal. Ahogyan nagy zeneszerzőink, Kodály Zoltán és Bartók Béla a magyar népzenét gyűjtötték össze a történelmi Magyarország területéről, úgy szedte össze Gundel a hazai ételspecialitásokat, és sokszor kedveskedett törzsvendégeinek is egy-egy nekik készített, róluk elnevezett fogással. Az étlapon ma is megtalálhatóak a tradicionális magyar ízek, a francia konyha remekei és a híres Gundel fogások.

 

Töltsd az ünnepeket is a Gundelben! 

Karácsony a Gundelben

Emlékezetes évzáró eseményeinek igazán különleges helyszíne lehet a Gundel éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül az emeleten kialakított hét kisebb különterem, amelyek rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják.

Az Ön által megálmodott helyszínre is odavarázsoljuk a karácsony hangulatát – a kitűnő ünnepi ételeket, italokat, a kivételesen figyelmes szervizt, hogy a Vendégek örök élményekkel távozzanak év végi rendezvényéről. Az Ön karácsonyi rendezvényéhez térítésmentesen biztosítjuk a Gundel Palota létszámnak megfelelő különtermét – ez a mi karácsonyi ajándékunk.

Séfjeink klasszikus karácsonyi ízeket válogatnak össze, megalkotva két ebéd-, illetve két vacsoramenüt. Ünnepi hangulat, a legkiválóbb alapanyagok, hamisítatlan karácsonyi környezet. Ünnepelje családjával az idei karácsonyt a Gundelben!

Szilveszter a Gundelben – Búcsúzzon az Óévtól stílusosan!

A hatfogásos gálavacsora megálmodója Merczi Gábor executive chef az este során a legnemesebb alapanyagokat vonultatja fel, az ételkompozíciókat Fabók Mihály örökös magyar bajnok sommelier által választott hazai borok koronázzák meg. A vacsora során a világszerte elismert hegedűművészünk, Horváth Gyula által vezetett Gundel Orchestra magas színvonalú játékát élvezhetik, amelyben híres filmzenék, musicalek dallamai és a kihagyhatatlan, klasszikus cigányzene is felcsendül.

 

Újév a Gundelben

Az újév első napja meghatározhatja az egész évet – tartja a mondás. Szeretnénk, ha vendégeinknek az egész évük gasztronómiai élményekben gazdagon telne, ezért séfjeink január 1. és január 15. között hagyományos és exkluzív fogásokat csokorba rendezve alkotta meg két ebéd- valamint egy vacsoramenünket.

Nyerj egy fantasztikus vacsoraélményt! – Nyerj ligeti vacsoramenü vouchert

A modern gasztronómia és a tradicionális magyar konyha ételei közül hétről hétre új menüsorokkal lepjük meg vendégeinket. Hétfőtől szombatig kétféle háromfogásos ebédmenüvel és egy négyfogásos vacsoramenüvel készülünk.

A terített asztal és a kiváló ételek minden ünnepi esemény nélkülözhetetlen kellékei. Kényeztesse szeretteit életük fontos eseményein ünnepi vacsoramenünkkel. Gourmet fogások, kiváló borok, élő zene és a pompás környezet garantálják a Gundel ünnepi élményt!

 A voucher tartalmazza: 2 db 4 fogásos vacsoramenüt, 2-2 pohár az ételhez illő Gundel bort sommelier-jeink ajánlásával és a szervízdíjat 2 fő részére

 

A vouchert a FUNZINE adventi nyereményjátékában nyerheted meg, melyről bővebb infót itt olvashatsz.