Az egész országot elárasztják a kedves üzenetek hétvégén

Egy hónapja még csak Budapestet, most pedig az egész országot teleragaszthatjuk kedves üzenetekkel.

Bő egy hónappal ezelőtt vette kezdetét valami különösen jó dolog. Ragaszd tele Budapestet kedves üzenetekkel! -szólt a felhívás, több mint 10 ezer ember pedig igent is mondott rá Facebookon.

Mi is írtunk róla (itt olvashatod), majd a szeptember 23-i fővárosi megmozdulást követően elindult egy közösségi oldal is, Kedves Üzenetek címmel, mely alatt további események kerültek meghirdetésre. Győr, Békés, Veszprém, Mány, Nagymányok, Gödöllő, Székesfehérvár és még tovább város követte a főváros példáját, és árasztotta el az utcáit kedves üzenetekkel. Mára a Ragaszd tele az országot kedves üzenetekkel címszó alatt fut az esemény.

Sok ember számára fog ezzel telni október utolsó hétvégéje: A Facebook-eseményre közel 30 ezer ember jelzett vissza, és feltehetően sokuk majd  el is indul egy-egy kedves üzenettel a zsebében, hogy boldogabbá tegye az országot.

Nincs is hát más feladatunk, mint nekünk is kivenni a részünket ebből a pozitív rezgésű kezdeményezésből. Elő a tollat, papírt, majd irány az utcák, terek!

Addig is, íme a mi kedves üzeneteink, nektek:

Az élet veled együtt szép!

Ha most nehéznek érzed, tudd, hogy lesz könnyebb!

A rosszat mindig a jó váltja fel!

Szeretném, ha tudnád: egy csoda vagy!

Képzeletben épp téged ölellek, bízom benne, hogy ezt te is érzed!

Bátran bocsáss meg magadnak, hisz te is ember vagy!

Az élet arra van, hogy élvezd!

Szeretettel gondolok rád, még így ismeretlenül is!