A világ legerősebb kávéja 18 óra garanciát vállal

A kávé a nehezen induló napok megmentője, az Asskicker viszont az egész hetet megmentheti egy húzásra!

Ausztrália partjain él egy elvetemült kávézótulajdonos, aki a kávéra nem csak termékként tekint, hanem mint végtelen lehetőségek tárháza.

Az Adelaide-ben található Viscous Coffee tulajdonosa, Steve Benington ennél fogva akkor sem hátrált meg, amikor a sürgősségi nővérként dolgozó hölgy ismerőse azzal a kéréssel kereste meg, hogy nem bírja a helyi kórházban töltött 20+ órás műszakokat és valami legális segítségre lenne szüksége a húzós órák átvészelésére.

Steve tudta, hogy ez fontos, hiszen a nő életeket ment, így megalkotta azt a kávékoktélt, ami legalább 18 órán keresztül pörgette a nővért. Aki mit sem sejtve a kávé brutális hatásáról egymást követő két napon is ivott belőle, ami végül odáig vezetett, hogy összesen 3 napig tartotta ébren.

Ez elég durva időmennyiség, de ha jobban megnézzük az Asskickert, azaz stílusosan seggberúgás címre keresztelt kávét, akkor jól láthatjuk, hogy a hétköznapi presszók 80-szorosát tartalmazza. Míg egy átlagos kávéban 63mg koffein van, addig az Asskicker 5 grammnyi dózist foglal magában, ami akár honnan nézzük, egy életveszélyesnek is mondható mennyiség. Az USA-ban például 400mg a felső határ.

Steve figyel a veszélyre is és nem adja csak úgy oda senkinek ezt a bikaerős kávét. A vásárláskor mindig van egy mélyebb beszélgetés, ahol Steve mindent kiderít a vásárlóról mielőtt átadná neki a 4 órán keresztül készülő, négy presszót, két féle hideg csepegtetést és némi hideg tejet tartalmazó turbó kávét.

Veszélyes vagy nem, reggelente tuti jól jönne belőle legalább egy dél adag! Steve-nél nagyjából 16 dollárért, úgy 3000-3500Ft-ért fogyaszthatnánk el egy adagot, amit a Viscous Coffe oldalán megcsodálhatunk. Itt pedig egy kis videó, ami bemutatja a seggberúgós kávé készülésének menetét:

https://www.youtube.com/watch?v=Nkn0O8uMvy0