A szánalmas flörttől a nyár legjobb fesztiváljaiig – Ezek voltak a hét legnépszerűbb cikkei

Ez a hét mindannyiunk számára kicsit szomorkásan telhetett, ugyanis véget ért a nyár, szabadságra és nyaralásra pedig jó ideig nem gondolkodhatunk. Ahelyett azonban elmerülnénk az őszi búskomorságba, nézzük meg, mely cikkeinkre voltatok a legkíváncsibbak. 

Csodálatos videót készített Magyarországról a CNN

Újabb imázsfilm készült Magyarországról, melyet ezúttal a CNN készített el, és a főszerepben a magyar folyók és tavak állnak. Hogy milyen helyek tűnnek fel a videóban? Itt megnézheted a kisfilmet.

Ilyet még nem láttál! – Nagyon menő utcabútort kapott a Kolosy tér

Nagyon menő (és nagyon drága) új utcabútort kapott a Kolosy tér, ami remélhetőleg környezettudatosságra tanítja majd az óbudaiakat. Még több ilyet a városba!

MTI: Kovács Attila

Sosem szólt még ekkorát a Strand és a B.my.Lake

A nyárnak már hivatalosan is vége, beköszöntött az ősz, na meg az iskola is elkezdődött. Azért egy cikk erejéig még hadd nosztalgiázzunk egy picit, hogy felelevenítsük az idei nyár két legjobb balatoni fesztiválját.

Pink örülhetett, Nicki Minaj leégett a tegnapi VMA-n

Vasárnap rendezte meg az MTV a legfontosabb díjátadó gáláját a Video Music Awards-ot. Az est házigazdája Katy Perry, legnagyobb nyertese pedig Pink volt. Megírtuk, mi minden történt az idei VMA-n.

Nicole Kidman csábítása csak egy gyenge flört

Premier előtt néztük meg Nicole Kidman új filmjét, a Csábítást, ami minket kicsit sem vitt kísértésbe. Talán most először, de kénytelenek voltunk negatív kritikát írni egy sajtóvetítésen megtekintett filmről.