A Szputnyik bohém esküvőre invitál új kollekciójával

A Szputnyik nyári kampányfotózása a hazai alternatív zenei szféra négy ismert képviselőjével karöltve zajlott, a képeken Bocskor Bíborkát, Herrer Sárát, Odettet és Schoblocher Barbarát láthatjuk.

A különcség felejthetetlenné tesz, különösképpen akkor, ha mindez a Szputnyiknak hála. A budapesti ruhabolt ez alkalommal különc kampányfotókkal rukkolt elő, amelyeket a „Mi a világ ellen” mottó inspirált, invitálva mindenkit egy bohém esküvőre.

Az új kampányfotókon népszerű magyar előadókat láthatunk Szputnyik menyasszonyokká változni. A végtermékeken nem csak a lányok eredeti stílusa, hanem a bohém esküvői hangulat, illetve a hippi stílus keveredése avantgarde elemekkel és eklektikus játékossággal is megmutatkozik. A képek elsősorban mégis a felhőtlen boldogságról árulkodnak.

A Szputnyik filozófiája a tudatos vásárláson és a vintage kincsek előnyben részesítésén alapszik. Azt hirdeti, a művészet belülről fakad, és mindenkinek joga van megélni művészetét a saját testén, ruháin és megjelenésén keresztül. Ennek egyik sarokköve a bohém stílus, de a hétköznapok szabadsága is, amire a Szputnyik a kezdetektől fogva hangsúlyt fektet.

Milyen a Szputnyik világa 2017-ben?

A Szputnyik olyan életstílus, amelynek ritmusát bárki átveheti egyéni stílusán keresztül. Egy bohém ideológia, egy kreatív utazás, ami persze maga után vonja a fesztiválozást, a nyitottságot és az összetartást. Egy nagy család, amelyben mindenki valódi önmaga lehet. Ők mindig itt vannak neked, ha feltűnő fesztivál outfitre, hétköznapi göncökre vagy épp esküvői ruhára vágysz!