A legnagyobb fesztiválfellépőkkel jön a DreherFeszt

A legkülönfélébb, csak itt megkóstolható sörspecialitásokkal várja a látogatókat a DreherFeszt idén is, az ínyencek többek között a barna Dreher Bak csokis különlegességét is megkóstolhatják. A nagyszínpad fellépői – a Cloud 9+, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál – mellett tehetséges feltörekvő zenekarok is fellépnek a sörgyárfesztivál kisszínpadán.

Negyedik alkalommal nyitja meg kapuit szeptember 2-án a Dreher Sörgyárak a közönség előtt, hogy a látogatók az egyetlen hazai sörgyárfesztiválon autentikus környezetben hódolhassanak a sör és a zene iránti szenvedélyüknek.

A DreherFeszt nagyszínpadán a Cloud 9+, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál garantál feledhetetlen élményt, az éjszaka pedig DJ-partikkal folytatódik. A fesztivál kisszínpadán a Keret Bloggal közösen indított DreherFeszt Felfedező zenei tehetségkutató legjobbjai, a szakmai zsűri és a közönség döntése alapján kiválasztott hat együttes méretheti meg magát a fődíjért.

A zene mellett a főszerep a sörspecialitásoké, melyek közül több csak ezen a napon érhető el a közönség számára. Egyedül itt lesz csapon, méghozzá tanksör formájában a nemrég piacra dobott, gyümölcsös aromát biztosító Mosaic komlóval „fűszerezett” Dreher Mozaik Komlós. De élvezhetjük majd az enyhén élesztős, karakteres Dreher Szűretlent, illetve a bodzavirág egyedi aromájával megbolondított Dreher Floralt is. Amire pedig végképp nem számítottunk, az a csokoládés barnasör, amely az édes-kesernyés ízzel harmonizáló pörkölt, karamellás tónusával és kellemes, de nem tolakodó csokis, gyümölcsös aromájával egyszerre kihívás és kényeztetés a fogyasztóknak.

A látogatók a legkülönfélébb romkocsmákban kóstolhatják meg a sörspecialitásokat. A kisszínpad sörözője stílusosan a Talent névre hallgat, de megpihenhetünk a nyáresti hangulatot idéző Komló Teraszon is. A több száz hordóból és raklapokból felépülő Rocklap mellett a Rekesz Pub és a TankSörBár is látogatható, míg aki szeretné magát próbára tenni, azt a Csapold Magad! várja.

Egyéb érdekes programokból sem lesz hiány, az Ésszel iszom sátorban, valamint a rend őreitől a felelős alkoholfogyasztásról hallhatunk, és az idei év újdonságaként a SUHANJ! Alapítvány kerekesszékkel teljesíthető akadálypályával várja a fesztiválozókat. A régi időket idéző, rézüstös – ma is működő – Főzőház látogatás pedig évről évre a DreherFeszt legnépszerűbb programja, így érdemes időben érkezni.

További infókért nézd meg a DreherFeszt honlapját vagy Facebook-oldalát.