A Szigettől a Kálvin térig – Mutatjuk a hét 5 legolvasottabb cikkét

Tudod, hogy hol van az országban a legkülönlegesebb pálinkafőzde? És azt, hogy hová terjeszkedik a Sziget Fesztivál? Bizony, sok érdekességről számoltunk be ezen a héten is, mutatjuk is azt az 5 cikket, amire a legtöbben kíváncsiak voltatok.

 

Agárdi Pálinkafőzde – Gyümölcsöző 15 év az édenkert közelében

Most már nem tudod letagadni, tudjuk, hogy imádod a pálinkát. Ezért is voltatok annyian kíváncsiak arra, hogy merre találhatod az ország egyik legjobb pálinkáját. Segítünk: Agárdon.

Találd ki, melyik a legismertebb magyar regény a világon

Ugye a magyar és irodalom szavakról nemcsak a sulis kötelező olvasmányok jutnak eszedbe? Érdekes felmérés készült arról, hogy a külföldiek melyik magyar regényt kedvelik a legjobban. Előbb tippelj, aztán nézd meg a választ a cikkünkben.

Film készül a világtörténelem legvéresebb sorozatgyilkosáról

Ismered Jeffry Dahmer ámokfutásának történetét? Az sem baj, ha nem, mivel hamarosan filmet készítenek a véreskezű sorozatgyilkos életéről. Az előzetesért kattints ide.

Kálvin tér: egy sokat megélt tér története képekben

Imádjuk a Kálvin teret. Egyrészt azért, mert az irodánk ablakából is ezt látjuk, másrészt azért, mert nagyon izgalmas története van, alig 70 évvel ezelőtt még teljesen másképp nézett ki. Több tucatnyi képet gyűjtöttünk össze arról, hogyan változott a tér az utóbbi évtizedek alatt, melyeket itt meg is tekinthettek.

1976, Magyar Rendőr, Fortepan

A Sziget kinőtte Budapestet?

Már csak két hét van a Szigetig, úgyhogy már napról napra izgatottabban várjuk a koncerteket. Pinkén például szinte az egész szerkesztőség ott fog partizni, de lehet, hogy jövőre már Izraelben is tombolhatunk a Sziget Fesztiválon.