Megérkezett a Blade Runner második előzetese

A hétvégén San Diegóban megrendezett hatalmas képregény találkozón, a Comic-Conon több sci-fi és fanatasy műfajú sorozat és film előzeteseit is bemutatták, például a Blade Runner második részének második trailerét is láthatták a rajongók. Az új videóból már sokkal több infót le tudunk szűrni arról, hogy miről is fog szólni a történet. 

A részben Budapesten forgatott Blade Runner 2049 35 évvel a film első első része után fog a hazai mozikba kerülni, október 5-én. Harrison Ford mellett Ryan Gosling és Jared Leto is szerepelt vállalt a filmben, így biztosan nem a stáblistán fog múlni a sci-fi sikere.

A második előzetesből kiderül, hogy Ryan karaktere egy replikáns összeesküvést próbál leleplezni, Jared Leto pedig valamiféle látnok szerepében fog tisztelegni, aki mindenről tud. Ryan segítségért az elfeledett, világtól visszahúzódva élő öreg „blade runnert”, alias Harrison Fordhoz fordul.

Az új trailer elég izgalmasra sikeredett, reméljük, hogy a film rendezője, Denis Villeneuve hozni fogja az első rész hangulatát.