A Kinsgman 2 új előzetese parádésra sikeredett

Beragyogta a napunkat a hír, amikor áprilisban kiderült, hogy a 2015-ös Kingsmannek lesz folytatása, sőt, már az első előzetesét is megoszthattuk veletek. Mivel most egy újabb trailer került ki a világhálóra, erről is muszáj néhány szót ejtenünk, főleg, hogy elég sok dolgot megtudhatunk belőle a Kingsman 2: Golden Circle sztorijáról.

Elsőként is kezdjük azzal, hogy Colin Firth és Taron Egerton mellett megvan, kik lesznek még a film főszereplői: Halle Berry és Julianne Moore. Utóbbi lesz a nagybetűs gonosz, aki meg akarja szüntetni az angol titkosszolgálatot, vagyis ha rajta múlik, a Kingsmanek elveszítik az állásukat. Persze a 007-es paródiájának is beillő titkos ügynökök nem hagyják magukat, és Amerikából kérnek segítséget, mely meg is érkezik, Halle Berry és Channing Tatum képében.

Ahogy az egy akció vígjáték előzetesétől elvárható, a Kingsman2 trailerében is van jócskán bunyós meg vicces jelenet is, és reméljük (sőt, az első rész után hisszük), hogy lesz még bőven a hasonlóan izgalmas részekből.

A film szeptember 21-én kerül a mozikba.

https://www.youtube.com/watch?v=Nz82f2UyPFY