5 ok, amiért az új Nokia okostelefonok lesznek a legjobb barátaid a buliban

Négy év kihagyás után a Nokia telefonok Android platformon visszatérnek a piacra, stílusosan 4 új készülékkel, 3 strapabiró, mutatós okostelefonnal,  és az ikonikus N3310 modern változatával.

#1 Szuperek lesznek a szelfijeid

Végre egy – vagyis inkább három – telefon, amit  groupselfie-zésre terveztek! A Nokia 3, 5 és 6 széles látószögű, 8 megapixeles autofókuszos előlapi kamerájának köszönhetően mindenki belefér majd a csoportképbe. Így még ha alkoholmámorosan is készítenél képeket, a tökéletes felbontásban és képminőségben biztos lehetsz!

#2 Ha nagyon próbálkozol sem fogod összetörni

Ha valamit el lehet mondani a Nokia telefonokról, akkor az az, hogy strapabíróak. Nincs ez másként a márka legújabb készülékeivel sem. Masszív alumínium keretüknek köszönhetően karcolás nélkül végigbulizzák veled az éjszakát!

#3 Erős napfényben és vaksötétben is tökéletesen láthatod a kijelzőt

Polarizált HD kijelzőjének köszönhetően (bármit is jelentsen ez), erős nappali fényben is tökéletesen látni a képeket, üzeneteket, de még az Instagramot is. Na, ide ezt a fesztiváltelefont!

#4 Olyan jól szól, hogy önjelölt DJ is lehetsz

Önjelölt DJ-k, házibulik királyai és királynői, most figyeljetek! A Nokia 6 két hangszórójának és önálló erősítőjének köszönhetően a basszus mélyebb, a hang erősebb és még tisztább. Kinek kell ide hordozható musicbox?

#5 Az aksi egész éjszaka bírja

Ahogy azt már a Nokia telefonoknál megszokhattuk, az új Nokia 3, 5 és 6 is a való életre lett tervezve. Nyomkodhatod őket naphosszat, sőt még az esti buliban is, ők bizony kitartanak melletted.