Így érezték magukat a sztárok a Balaton Soundon

Úgy látszik, nemcsak a fesztiválozók élvezték a Balaton Soundot, hanem a fellépők is. Olyannyira, hogy a sztárok közül sokan az  Instagram-oldalukra is feltöltöttek egy-két itt készült képet. Ezek közül válogattunk ki néhányat. 

Zamárdi partja 5 napon keresztül volt hangos az elektronikus zenei csemegéktől. A Balaton Soundon elsősorban mainstream, edm és pop kategóriákba sorolható sztárok léptek fel, de az elektronikus zene további stílusai is megtalálhatók voltak, akár techno, house, drum and bass, vagy bassline vonalakat tekintve.

A több tucat fellépő mellett idén is jelen volt több tízezer fesztiválozó. Amit idén kiemelhetünk, hogy volt egy raklap felfújható vízi, vízparti szörnyeteg is, levegővel töltött, színes műanyag köntösben, melyekkel a közönség és a fellépők is szívesen pózerkedett.

A közel egyhetes buli idén is őrületesre sikerültt, ez az elmúlt napokban íródott élménybeszámolókból is kiderült, de mi most arra mentünk rá, hogy a sztárok után szaladjunk, és azt nézzük meg, ők mit mutattak meg a világnak a fesztiválról, hogyan érezték magukat a Balaton Soundon!

Kezdhetjük is mindjárt Don Diablo és Armin Van Buuren közös képvel, ahogy egy kék és rózsaszín műanyag szörnyeteget lovagolnak meg:

View this post on Instagram

BOYS will be BOYS 😎😁 cc: @ArminVanBuuren

A post shared by Don Diablo (@dondiablo) on

Aztán Don Diablo szettje közben egy fánk alakú matracot emelgetett:

Hardwell nem műanyag, hanem valódi pizzával pózolt, biztos nagyon éhes lehetett már, mert még külön meg is köszönte a szeletet:

Majd a pizza legyűrése után már kirobbanó formában pakolta zenéit és ugrált a színpadon:

View this post on Instagram

Jump! 👻

A post shared by Hardwell (@hardwell) on

Tette ezt KSHMR is, aki szettje végén a színpadra állva búcsúzott a közönségtől:

És abban nem is kételkedtünk, hogy Axwell | Ingrosso is így tesz majd, zseniális pörgésüket követően:

https://www.instagram.com/p/BWX61o9B066/

Headhunterz maradt a színpad normál használatánál, de azt nagy örömmel táncolta végig többször is:

French Montana pedig ezzel a merész képpel jelentkezett be Instáján:

https://www.instagram.com/p/BWNFtzkFeCk/

KYGO csodás koncertje kellemes nyugalomban telt:

https://www.instagram.com/p/BWVIo6HjvTG/

Míg az összeállításunk végére szánt Krewella hölgypáros intenzív show-t adott, ami közben több képet is lőttek magukról és a Balaton Sound nagyszínpadának közönségéről:

https://www.instagram.com/p/BWVo1jXF1vw/

A legőszintébb kép az volt, amit a lányok a Keleti pályaudvaron készítettek, miközben a Salzburg felé tartó vonatukra vártak:

https://www.instagram.com/p/BWSf-CJFAAE/

Ezek voltak az instás sztárképek, de pl. a BS Facebook-oldalán még rengeteg képet találunk az idei fesztiválról, érdemes őket végig lapozgatni!