Frászt kapsz az Annabelle 2 új előzetesétől

Augusztusban kerül a mozikba a horrorgyáros James Wan (Démonok között, Insidious, Fűrész) új filmje, az Annabelle 2, melybe ezúttal  David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény) is beszállt. Az Annabelle: Creation arról fog szólni, hogyan szállta meg a gonosz démon az ijesztő babát.

A sztori a 3 éve mozikba került Annabelle előzménytörténete lesz. A filmben egy középkorú házaspár elveszíti az egyetlen lányukat, aki rejtélyes üzeneteivel azt kéri szüleitől, hogy hadd költözhessen a lelke egy életnagyságú babába. A szülők persze zöld utat adnak a furcsa kérésnek, ám hamarosan rájönnek, hogy a játékbabába valami egészen démoni költözött.

Annyi baj legyen, a babát bezárják egy sötét szobába, majd gyermekotthonná alakítják az otthonukat, hátha az egyik hozzájuk érkező kislány majd „véletlenül” rábukkan a szörnyűségre és rájuk szabadítja a gonoszt.

Wan már elég sokszor bizonyította, hogy ért az idegek borzolásához, az Annabelle új trailere pedig újfent meggyőzött minket arról, hogy tud valamit a rendező. Az Annabelle 2 is egy must have filmnek ígérkezik.