Idén Boat Party is lesz a 25. Szigeten

Minden eddigin túltesz majd az idén már negyedévszázados Sziget Fesztivál, melynek soraiban exkluzív hajós bulin is részt vehetünk!Augusztus 9-13. között a fesztivál idei programjában ott lesz egy 5 napos hajós buli is, mely a Sziget 25 Cruisin Boat Parties címet kapta és 5 nappali bulival szórakoztatja az érdeklődőket. 

Hogy mitől olyan különleges ez a hajó?

  • Kapunk 320 négyzetméternyi szabadtéri táncfelületet
  • Megkapjuk Budapest gyönyörű panorámáját
  • Átbújunk a budapesti hidak alatt
  • Ha esne az eső (de nem fog) ott az Európa Hajó belső tánctere
  • és még a kerekes székeseknek is biztosítják a bejutást!

 

Persze ez csak néhány olyan fontos szempont, ami elénk vetíti az igazán kellemes szórakozási lehetőséget.

Az egészben az a szép, hogy (ha netán a Szigetre mégsem vágynánk, akkor) a fesztiváltól függetlenül válthatjuk meg a jegyeinket a Sziget Cruisinra, melyet IDE kattintva meg is találunk.

A program menete a következő: egy külső és egy belső állomáson szállhatunk majd fel a party hajójáratra, majd 13 és 17 óra között már a hajó tetején táncolhatunk a fellépők által diktált ritmusokra.

Éhesek vagy szomjasak biztosan nem maradunk, még kézműves söröket is ígérnek a szervezők, meg babzsákokat is, ahol kipihenhetjük magunkat.

Minden szükséges infót megtalálunk az eseménynél, mi pedig összeállítottunk nektek egy-egy zenét az 5 nap fellépői programjából:

Augusztus 9. – Michael Mayer

Augusztus 10. – Mano Le Tough

Augusztus 11. – Gus Gus DJ szett

Augusztus 12. – DJ W!ILD

Augusztus 13. – Hanry Saiz

Nem kell Sziget Fesztivál hajós bulijáig várnod, ha vízi partira vágysz: július 22-én akár már le is próbálhatod a soron következő Cruisin hajós bulit, hogy ráhangolódhass az Európa Hajós csapatásra.

Addig is álljon itt egy videós ízelítő, hogy átjöjjön a feeling: