Kiszivárgott egy jelenet az utolsó Harry Potter filmből, ami mindent megváltoztat

Fanatikus Potter-rajongó vagy? Minden könyvet ötször elolvastál, és már a filmeket is kívülről fújod? Akkor is tudunk olyat mutatni, amin biztosan meg fogsz lepődni. Kiszivárgott egy jelenet az utolsó Potter-filmből, melyben Draco Malfoy olyasmit művel, amit senki nem nézett volna ki belőle.

2011-ben került a mozikba a Harry Potter éra utolsó filmje, a Halál Ereklyéi 2, melyben Voldemort és Harry végső összecsapására is sor kerül. Mint tudjuk, a könyv egyik rossz fiúja a mardekáros Draco Malfoy volt, akinek már a szülei is halálfalók voltak, ergó a fiúnak esélyese volt, hogy jók csapatában játsszon. Voldemort az a feladatot is Dracóra bízta, hogy megölje Albus Dumbledore-t, ám a fiú képtelen volt rá, így az (ál)gonosz Piton végzett helyette a professzorral.

A Halál Ereklyéi 2. részéből egy olyan jelenet szivárgott ki, mely miatt minden megváltozhat bennünk arról, amit Dracóról gondoltunk. Draco, hogy jóvátegye piszkos múltjának minden bűnét, Voldemort elé vetődött a harcolás közben, hogy megvédje Harryt. Micsoda páratlan bátorság! Micsoda hősiesség! Ha ezt a jelenetet nem vágták volna ki, a film végére mindenki Draco-fanná vált volna. (Vagy legalább nem gyűlöltük volna annyira szerencsétlen szereplőt.)

A jelenet láttán egy Potter-rajongó azt tudakolta meg J. K. Rowling Twitter oldalán az írónőtől, hogy vajon van-e arra esély, hogy Draco Malfoy szemszögéből is újraolvashatnánk a Harry Potter könyveket. Rowling viccesen válaszolt a kérdésre, és leírta, hogyan is néznének ki a Draco Malfoyos könyvek címei. Azért mi viccet félretéve is elolvasnánk őket.